20.000 stappen in SF

Door Marc & Barbara - 02-08-2018 20:13

1 augustus

Ook vandaag met de Ferry en de Cable Car naar SF! De Cable Car is vooral bergopwaarts ideaal 😊

Tijdens een lekker ontbijt met pancakes, veel eieren, bacon en koffie plannen voor deze dag in google maps gemaakt. Zumiez,  de Levi’s Store, Welcome Stranger en de Painted Ladies stonden in de planning. Veel winkelen en genieten van de mooie omgeving. Ook de slechtere wijken tegengekomen, er werd volop gedeald en gebruikt. Via het stadhuis gelopen, op zoek naar de huisjes uit Full House. Zo leuk om deze in het echt te zien! Tussendoor nog een platenwinkel bezocht (soort historisch museum voor de jongste twee 😉) en Max naar de kapper.

Heerlijk gegeten bij 4505 burgers en BBQ op Divisadero. Max & Steffie hadden bij hun hamburger een lekkere grote kroket gevuld met Mac&cheese. Toen dat op was bleek dat het hoofdgerecht van Lars & Giulia te zijn geweest 😂 snel bij besteld! 

Op de route terug via Lombardstreet naar beneden, de mist was opgetrokken boven zee dus een prachtig uitzicht op Alcatraz en de Sealions op Pier 39 bewonderd. Omdat we het koud hadden en moe waren met Uber terug naar de RV, voor mij 1 van de mooiste vakantiedagen 😍.

Reacties

Marieke 05-08-2018 09:16 {{button-54095}}

San Francisco is een prachtige stad en leuk om door heen te wandelen vanwege het klimaat maar oh wat zijn die wegen soms steil! Prachtige huizen ! Veel settings van series en films en jullie hebben zeehonden gezien bij Fishermans Warf ! Bij ons lag er niet 1 . En je kunt lekker shoppen en eten in SF! Maar ook veel zwervers en drugsgebruikers

Marieke 05-08-2018 09:17 {{button-54096}}

En als je in SFben , móet je minimaal 1x met de Cable car ! Een ware belevenis ! Zó leuk !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan