Horseshoe Bend & Antilope Canyon

Door Marc & Barbara - 22-07-2018 16:40

19 juli 2018

Deze dag begonnen met een ontbijtje in het centrum van Page. Het goede voornemen om heen en terug te lopen hebben we snel laten gaan: de dag begon al warm! In dit gedeelte van Amerika, het land van de Navajo indianen is het gewoon dag en nacht boven de 25 graden.

Het ideale van de camper is dat je altijd alles bij je hebt en je de boodschappen van uit het winkelwagentje zo in de kast zet. 

Na het ontbijt en de boodschappen hebben we de HorseShoe Bend bezocht. Deze wandeling over een heuvel van misschien anderhalve kilometer was door de temperatuur van rond de 40 graden in de volle zon echt zwaar. Maar het uitzicht op de Colorada rivier was weer prachtig!

In de middag zijn we naar de lower Antilope Canyon geweest, een ondergrondse (veel koelere) wandeling met mooie lichtinvallen. Onze gids zag in elke rots een ander dier of figuur. Ondanks de drukte kregen we veel tijd om zelf foto’s te maken, maar het is bijna niet vast te leggen wat je ziet. De gids nam ook regelmatig onze iphone over om een foto voor ons of van ons te maken. Soms ook met een groothoeklensje ervoor (die hij bij zich had) wat voor echt superfoto’s zorgde.Zo indrukwekkend!

Deze avond stond de camper aan Lake Powel met een uitzicht op een prachtig meer met de meest luxe boten en jetski’s. Natuurlijk wilden we nog even zwemmen, maar tijdens onze wandeling naar het meer begon het te regenen en te onweren. Deze avond hebben we in de camper gekookt en doorgebracht. Enorm gelachen met het Garfield moppenboek en muziek geluisterd. 

Weer een dag om niet snel te vergeten.

Reacties

Erik & Arianne 22-07-2018 17:20 {{button-53335}}

Wat een leuke verhalen en gave foto’s! Ziet eruit als een onvergetelijke reis!! Geniet!

Liefs van Erik, Arianne, Micha en Tara

Fam Gaddum 22-07-2018 21:27 {{button-53347}}

Heel erg leuk om jullie verhalen te lezen! Echt een supergave reis. Alleen maar genieten met z’n allen en ben benieuwd naar het volgende verslag.
😘😘

Marieke 24-07-2018 22:55 {{button-53446}}

Oh ik herken het allemaal ! Prachtig hè deAntilope canyon ? Je blijft foto’s maken . Wij vonden de rit in de jeep ernaar toe al helemaal de ticket waard , zó gaaf ! Echt prachtig ! Zag wel dat de Indianen ( zeg dat niet tegen ze , Indian vinden zijden belediging , zij noemen zich Native American ) ook last krijgen van overgewicht .
En het “ wandelingetje” naar Horseshoebend ( de Colorado river) in die bloedverzengende hitte ! I remember . Vragen de Amerikanen ook aan jullie zodra je je mond open doet : where do you come from ?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan