Milan van der Lelie

Reisadviseur Milan Na in 2011 en 2013 via Tioga Tours naar het westen van Amerika te zijn geweest en hier de liefde voor Amerika te hebben ontwikkeld, ben ik in oktober 2019 begonnen met het zelf samenstellen van deze mooie reizen. Samenstellen van reizen die perfect op de wensen van de klant aansluiten zie ik als een mooie uitdaging!

Bezochte gebieden

Zuidwest-Amerika, West-Amerika en Yellowstone.

Favoriete steden/plaatsen

 1. San Francisco, CA
 2. New York, NY
 3. Jackson, WY
Reisadviseur Milan

Favoriete parken

 1. Yellowstone
 2. Arches
 3. Joshua Tree

Bucketlist

 1. Johnny Cash museum in Nashville
 2. Angels landing lopen in Zion
 3. Orca’s spotten Vancouver Island
 4. Raketlancering Cape Canaveral meemaken
 5. Skieen in de Canadese Rockies

Tips

 • Wandeling naar de Delicate Arch
 • Vroeg op om wildlife te spotten in Yellowstone
 • Als filmliefhebber is een bezoek aan Warner Bros Studios in Los Angeles een echte must!

Zuidwest-Amerika

In 2011 ben ik samen met mijn ouders en zusje voor het eerst over de oceaan naar de Verenigde Staten gevlogen. Hier hebben wij vanuit Phoenix de rondreis gemaakt langs de wereldsteden Los Angeles en San Francisco. Ook hebben wij tijdens deze reis de mooie nationale parken Yosemite, Zion, Bryce en Arches aangedaan. Een absolute aanrader in Arches is de wandeling naar de Delicate Arch. Dit is een wandeling van ongeveer 5 km met aan het einde een fantastisch uitzicht op de Delicate Arch. Een aanrader in Zion is de wandeling door de Narrows, je loopt hier langs en door de Virgin rivier door de canyon.

Reisadviseur Milan

West-Amerika en Yellowstone

In 2013 hebben wij hetzelfde gebied bezocht maar dit keer zijn we verder naar het noorden getrokken naar het prachtige Yellowstone. Dit park is zo wijds en overweldigend. Een tip is om ‘s ochtends vroeg op te staan en tijdens de zonsopkomst wildlife proberen te spotten. Hier heb ik bizons, elks, elanden en wolven gezien. Ook kan je hier, met een beetje geluk, grizzly beren zien!

New York

In februari 2019 ben ik 5 dagen in New York geweest. In New York zijn veel verschillende uitzichtpunten over de stad, de mooiste plek is voor mij het Rockefeller Center. Vanaf dit punt heb je een geweldig uitzicht over New York inclusief The Empire State Building! Een wijk die mij erg heeft verrast is de wijk net over de Brooklyn Bridge, Dumbo. Dit is een erg gezellige wijk met een mooie park waar je langs de East River kan lopen. Een bezoek aan New York is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Central Park. Wanneer je midden in het park staat vergeet je dat je in een van ‘s werelds dichtbevolkte gebieden staat!

Reisadviseur Milan
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}