Diana van Gelder

Reisadviseur Tioga Tours Met al 33 jaar ervaring achter de balie van een reisbureau, kan ik gelukkig zeggen dat ik al veel van de wereld heb mogen zien!

Favoriete plekken:

  1. San Diego
  2. San Francisco
  3. Bryce Canyon
  4. Zion National Park
  5. New York
Reisadviseur Diana

Op mijn bucketlist

Een bezoek aan mijn tante in Toronto. Zij kwam twee keer per jaar naar Nederland, maar nu ze ouder is heb ik haar beloofd dat ik haar kom opzoeken. Kan ik dat mooi combineren met de Niagara-watervallen. Ook zou ik graag een reis maken richting Vancouver.

Amerika

Mijn eerste kennismaking met Amerika was in 1996. Toen heb ik een kampeer rondreis gemaakt langs de westkust van Amerika met een internationaal reisgezelschap. We reisden toen in een busje met kleine tentjes op het dak, van camping naar camping. Wat een geweldige reis wat dat! Die reis heb ik destijds gemaakt met mijn man, toen we nog verkering hadden. Hoe leuk is het dat we nagenoeg dezelfde reis in 2019 opnieuw gemaakt hebben met onze drie kinderen, in een camper. Veel dingen herinnerde ik me, maar ook veel beleefde ik weer opnieuw. Ik vind het echt een aanrader om met kinderen in een camper te reizen. Hoewel de ruimte natuurlijk beperkt is binnen, leef je voornamelijk buiten. En hoe leuk is het, om samen rond een kampvuur te zitten ’s avonds en lekker te BBQ-en.

Reisadviseur Diana

Tips

  1. Wat ik een absolute aanrader vind is de stad San Diego. Wat een heerlijke sfeer! Vooral de wijk Gaslamp vind ik geweldig, met de leuke restaurantjes en barretjes.
  2. Het Balboa Park is prachtig, toen wij er waren, stonden er talloze foodtrucks, en werd er live muziek gespeeld.
  3. Wat ook heel leuk is, fietsen langs het strand van Coronado Island. Dit schiereiland is met een brug verbonden aan San Diego. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op de skyline van San Diego. Lekker om hier even te relaxen tijdens een drukke rondreis.
  4. Terwijl ik met mijn dochter naar een grote shoppingmall ging bij de Mexicaanse grens, bezocht mijn man met onze jongens USS Midway.
  5. Ook het fietsen in zowel Los Angeles als in San Francisco vond ik een hoogtepunt.
Reisadviseur Diana

Studiereizen New York en Florida

In de tijd dat ik op het reisbureau werkte, heb ik een studiereis gemaakt naar New York, het was in de winter. We hebben geschaatst in Central Park. Dat vond ik wel een hele leuke ervaring. Ook de avondcruise over de Hudson Bay en een bezoek aan het theater op Broadway vond ik geweldig! Ook heb ik een studiereis gemaakt naar Orlando. Hier bezochten we Cape Canaveral en uiteraard Disney en de Studio’s.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}