Lisanne van der Meer

Reisadviseur Tioga Tours Al van kleins af aan wil ik graag de wereld ontdekken. Na mijn opleiding Toerisme, heb ik ervaring opgedaan in de reisbranche. Nadat ik vier jaar in het buitenland heb gewoond en ervaring heb mogen opdoen bij een touroperator, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn passie voor reizen mag ik vanaf december 2021 voortzetten bij Tioga Tours.

Bucketlist:

  1. Fietsen door San Francisco.
  2. Een bezoek aan New York.
  3. Een rondreis door het Diepe Zuiden van Amerika.
  4. Een tour door de beroemde Antelope Canyon in Page.
Reisadviseur Lisanne

Bezochte gebieden

Zuidwest-Amerika

Favoriete parken

  1. Zion National Park
  2. Bryce Canyon
  3. Arches National Park

Zuidwest Amerika

In oktober 2022 heb ik een studiereis mogen maken met de camper vanaf Las Vegas. Vanuit Las Vegas zijn wij door de Valley of Fire gereden naar Zion National Park. Zeker een aanrader en prima te doen in een middag. In Zion National park en Bryce Canyon kan je prachtige wandelingen maken. Mijn advies is om hier echt de tijd voor te nemen en te genieten van de prachtige natuur. Vanuit Bryce zijn we naar Capitol Reef gereden. Tip: bezoek bij Fruita het oude schoolgebouwtje. Hier verkopen ze versgebakken taarten! Als volgt reden we naar Moab, een gezellige stad waar je leuke winkels en restaurants hebt. Houd je van avontuur? Dan raad ik je zeker aan om een jeeptour te boeken! Vanuit Moab kan je ook Arches National Park bezoeken. Hierna reden we verder naar Monument Valley. Tip: Boek een Sunrise tour. Je gaat in de vroege ochtend met een jeep naar een uitkijkpunt, waar je kan genieten van de zonsopkomst, daarna krijg je een tour door het park.

Onze volgende stop was Page. Als je in Page bent, raad ik je echt de Antelope Canyon Tour aan! Je komt hier ogen te kort! Onze volgende stop was de Grand Canyon. Je hebt hier verschillende uitzichtpunten. Aanrader om bij één van deze punten de zonsondergang te bekijken. Ga je voor avontuur? Vlieg met een helikopter over de Grand Canyon. Dit is echt een unieke ervaring om de Grand Canyon te bekijken! Onze laatste stop was Las Vegas. De strip is al een attractie an sich met de themahotels, casino's, lichtjes en muziek. Tip: Bekijk de fonteinenshow bij het Bellagio hotel.

Reisadviseur Lisanne Reisadviseur Lisanne
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}