Dag 13 Old town en Disney fort Wilderness

Door Family Clemens on the road - 20-05-2022 20:30

Vandaag gaan we de laatste keer een grote afstand afleggen.  Nou groot, vergeleken bij de andere ritten valt dit mee. We gaan 140 km richting Orlando, maar het plaatsje Kissimmee. Daar ligt onze laatste campground en wat voor een! Disney Fort wilderness. Voordat we naar Disney gaan stoppen we even in Old Town. Dat is een (nagebouwd) oud dorp in Kissimmee. Tikkie toeristisch volgens onze oude Amerikaanse buurman van vanmorgen. Maar we zijn ook toeristen grapte ik. Ow ja hahaha. Het was inderdaad erg toeristisch, maar we vinden het wel leuk om te zien. Het was rustig en het komt savonds pas echt tot leven.

 

 

Toen we terug waren in de camper hoefde we nog maar 15 minuutjes te rijden naar Disney.  Disney is hier groot! Oppervlakte van 101km². We verblijven in loop 1900. Aardig dicht bij de bus stop.  De gele bussen rijden in de camping. De andere rijden naar de parken, andere hotels en Disney spring. Waar we zo naar toe gaan. Terwijl de camper installeerde gingen de kinderen padjes vangen die hier volop aanwezig zijn. Toen gingen we met de bus naar Disney spring. Ik dacht het is een soort Disney village wat we van Parijs kennen. Maar het is een heel winkel gebied en een mega foodcourt! Wat een verrassing.  In world of Disney heb ik 2 pins gekocht waar naar ik op zoek was. The 50th anniversary pin en de grape soda van Up. Daar stond ik in parijs al over te twijfelen en toen ik hem wilde halen was hij uitverkocht.  Was dus verrast dat ze hem hier ook hadden.  De meeste pins waren wel anders dan in parijs. Deze kunnen dus ook het lijstje in.  

Na lekker geshopt te hebben zijn we terug naar Fort wilderness gegaan en bij de pier lekker gegeten en even gehangen op de strandbedjes. Want om 9.00 kan het vuurwerk.  En dat was adembenemend mooi. 

Tip als je langer in Fort Wilderness verblijft is een golfkarretje huren, het terrein is echt heel groot.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan