Dag 9 Sanibel Island en Sarasota

Door Family Clemens on the road - 20-05-2022 20:01

Na rustig wakker worden en ontbijten, ook nog even de was in de droger gedaan. We ging vrij laat weer rijden. We gingen eerst naar Sanibel. We kregen er gelijk weer een beetje de vibes van the keys ervan. Tropisch paradijsje. De naam zegt het al, het was een eiland. Ook nu weer heel fijn over een hoge smalle burg over de oceaan heen. Maus vind ze prachtig  ik rij liever over land. Parkeertip, bij lighthouse beach park, daar heb je 2 rv plekken direct aan het strand! let op wel betaald parkeren.

Het zijn hier korte stranden, niet zoals we bij de Noordzee zijn gewend zijn.  Het was er vrij druk maar niet te druk. Er zwommen steeds dolfijnen langs de kust,  kreeg ze alleen helaas niet op de foto. De kinderen hebben mooie schelpen gezocht. En we hadden echt een hele mooie schelp gevonden.  Deze was echter nog bewoond dus deze na het bewonderen weer netjes in de oceaan achter gelaten. Na 2.5 uurtjes gingen we even douchen en weer door naar de volgende campground die in Sarasota zit.

Het zou 1.5 uur duren maar we kwamen in heel slecht weer terecht. Onweer en hele harde regen. Je zag geen hand voor ogen en ook niet een uitvoegstrookje waar we even konden wachten dat was wel even spannend. We verblijven de aankomende 2 nachten op Turtle beach ground in Sarasota. Een mini camping, het is eigenlijk maar mini straatje maar wel heel sfeervol. Na het eten nog even een plonsje in de zee gedaan terwijl de zon onderging. Ondanks het wel droog was bleef het bewolkt de rest van de dag. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan