Dag 3 camper ophalen en naar Wekiwa spring state park

Door Family Clemens on the road - 20-05-2022 11:32

Vandaag waren we weer om 5.00 wakker. We moeten echt even in de Amerikaanse tijd komen. Om half 7 zaten we dan ook aan het ontbijt. Het is een heel ander soort ontbijt dan we in Europa gewend zijn.  Het buffet begon gezond met fruit en fruit yoghurt. Het volgende stuk lagen American pancakes, wafels, bacon,  soort kiphamburger  worstjes, gebakken aardappelen, roerei en andere dingen die ik liever oversla als ontbijt. Geen boterham te zien😅. Quinty had de tarter tots ontdekt, een soort rosti aardappelkroketjes, en de fruitloops. Timor heeft volgens mij alles geprobeerd.

Ik had om 9.00 een lyft bestel (soort uber). En ondanks alle autos hier groot zijn paste alles maar net. Off we go! Bij Road Bear aangekomen werden we geholpen door een soort "Karen". Zo'n vrouw waar de chagrijnigheid vanaf spat en ook een tikkie kattig is. De wifispot die we gehuurd hadden waren op en ja daar kon ze niks aan veranderen. Daar baalde we behoorlijk van want die sim die we online gekocht had werkt ook nog niet. Waardeloos dus, we zijn de aankomende dagen niet bereikbaar en kunnen niks online op/uitzoeken.  Een andere vriendelijk vrouw nam ons mee naar de onze camper. WAUW wat een ding joh! Hij is, voor ons, echt gigantisch. Na uitleg gekregen te hebben hoe alles werkt namen we afscheid van elkaar. Haalde we de kindjes, die binnen lekker in de airco zaten, en onze bagage binnen op en vertrokken we naar Apopka.

    

Eerst even naar de Wallmart voor de boodschappen.  Nou die boodschappen duurde even, het was een enorme winkel. Alles is wel heel duur hier. 5 dollar voor een zak chips, 12 dollar voor gehakt. Bij het afrekenen hebben ze een carrousel met tasjes staan. Daar sorteren ze de boodschappen voor je.  Maar ze doen gerust 1 artikel in een tasje.  En wij aan de andere kant van de oceaan doen juist zo zuinig met plastic.  Na de kar vol plastic tasjes op geruimd te hebben gingen we naar onze eerste campground. Wekiwa spring state park , een prachtig mooi park midden in de natuur.  Nadat we alles geïnstalleerd hadden merkte we dat we geen airco hadden.  En t werd al snel warm in de camper.  Na een belletje naar road bear en goed zoeken kwamen we er achter dat je naast het aanschakelen van de elektriciteit ook je amper moet aanschakelen. Beginnersfoutje. 

We gingen lekker onze zwemkleding aan doen en naar de spring lopen.  De trail, het pad, naar de spring was echt prachtig.  We zagen schildpadden, hagedissen, verschillende vogels,  andere soorten sprinkhanen en de bomen waren zo mooi.  Aangekomen in de spring was het net zo mooi.  Prachtig helder water, die bomen erom heen.  Het was er wel druk. Veel families en andere gezelligheid.  Niemand was luidruchtig of vervelend.  We hadden een klein plekje bij de rand gevonden en gingen daar gezellig zitten. Het water was fris maar heerlijk. Er waren drie grote catfishs van wel een meter lang.  

              

Bij de camper terug gingen we lekker douchen en Maurice ging onze eerste avondmaal bereiden. Inclusief brandalarm,  dus met koken even het raampje open doen. Na het eten gingen de mannen douchen en Quin en ik gingen de bedden opmaken. Na een ijsje eten en een rondje in het donker lopen gingen we lekker slapen.  Eens kijken hoe laat we wakker zijn.... 

Wekiwa spring state park is echt een aanrader!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan