Dag 11 Paardrijden bij Tampa en Rainbow state park

Door Family Clemens on the road - 20-05-2022 20:16

vandaag is het Quinty haar wensdag.  We gaan paardrijden! Ik heb een ranch gevonden ten oosten van Tampa. Het is ruim een uur rijden dus de wekker ging voor t eerst af deze vakantie. Na het ontbijt alles weer loskoppelen en op naar Tampa. We hebben afgeproken bij little manatee state park en het ligt op de route naar Dunnellon waar onze volgende campground is. De een na laatste van de trip alweer. Gek hoor dat we bijna het rondje al rond hebben gereden. De meeste huizen hebben hier een soort volière achter hun huis. Het een soort serre aan hun huis om savonds buiten te kunnen zitten zonder lek gestoken te worden. Slim! Er staan prachtige huizen hier maar ook kleine aftandse bungelows. Het zijn hier allemaal losstaande huizen of appartementencomplexen.  Rijtjes huizen zie je hier niet.
We kwamen aan bij little manatee state park. We zagen alleen niemand die een paard had. Na een belletje bleek ze vertaagt te zijn en ze had ons telefoonnummer niet. Geeft niks we waren al lang blij dat we goed zaten. Mirthe kwam met een enorme trailer aanrijden waar 5 paardjes uit kwamen. Nou ja paardjes,  3 waren van die grote werkpaarden. En 2 wat kleinere. We gingen een 2 uur durende rit maken door de bossen. Ook een stuk door het water. Het was heel leuk. We zagen ook nog herten en een jong erbij. Zo lief.
De paarden waren heel braaf. Quinty heeft genoten!

  

 

 

 

Na het paardrijden gaan we verder met onze route. We gaan 2 uur verder naar boven naar Dunnellon naar onze laatste state park. Nog even naar de supermarkt om drinken te halen, want we drinken veel in deze hitte. De omgeving is hier landelijk. Geen palmbomen meer en meer eikenbomen. Alles heeft ook oak in de naam. Hier staan meer landelijke huizen met de wel bekende witte hekken om hun land. Het ziet er geweldig uit. Vandaag verblijven we in Rainbow spring state park. We blijven hier 2 nachten. We waren warm en bezweet en besloten gelijk naar de rivier te lopen om lekker te zwemmen. Oh wat voelt dat lekker als je je eerste plons neemt.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan