Laatste avond New York

Door Jan en Dorret - 01-06-2022 00:42

Wat vliegt de tijd, we gaan New York al bijna achter ons laten. Het was weer geweldig. Gisteren was een beetje een pechdag, eerst werkte onze (dure) New York sightseeing Pass niet, echt bizar, daarna terug in het hotel was onze deur niet meer open te krijgen, wachten op een monteur, en toen tot overmaat van ramp spoelde de toilet niet meer door!! Maar wat maakt het uit, we hebben vakantie.

Zelf heb ik nog steeds een beetje jetlag klachten, mijn darmen sporen nog niet en ik ben iedere ochtend rond 05.00 uur wakker! Waarschijnlijk komt dat ook wel omdat we 's avonds doodmoe op bed neervallen en vaak rond 21.00 uur al slapen....We treffen het vreselijk met het weer, maar beseffen ons wel, dat New York iets prettiger is als het iets minder heet is. Af en toe heb ik behoorlijk last van de smog en vandaag hebben we gewoon wel 3 tot 4 liter water weg gedronken per persoon.

Vandaag hebben we eerst de Highline gelopen, wat een geweldig mooi initiatief van al die vrijwilligers die hier aan meewerken. Het was echt zinderend warm, ruim 34 graden, maar er was veel schaduw en nog erg vroeg. Toen het echt te heet werd zijn we the Edge observation Deck gaan bezoeken, met een heerlijke airco temperatuur, dus daar ook maar heerlijk geluncht....het was zeer imposant om op de 100 ste verdieping buiten te staan, on top of the world...

Het was echt te heet om te gaan lopen door de stad, dus toch maar weer heerlijk fietsen gehuurd en het iets koelere Central Park bezocht....

We gaan, een door tripadvisor erg goed italiaans restaurant, bezoeken om een heerlijke pizza te eten. Daarna op tijd naar bed, want we kunnen morgen om 10.00 uur al onze camper ophalen bij Road Bear, en New York was weer geweldig, maar we hebben allebei zo'n zin om de camper op te halen...dan begint ons avontuur pas echt.

Dag New York, dag New Yorkers, die bijna allemaal erg vriendelijk waren...daar ga ik later nog iets over schrijven....dag onvoorstelaar lieve mensen van het 50 Bowery hotel. Wat hebben we genoten van jullie service en heerlijke kamer, van ons krijgen jullie een dikke 10 !

Reacties

Jess 01-06-2022 07:16 {{button-62163}}

Zo te lezen is het de hoogste tijd om the Big Apple (en de jetlag) achter jullie te laten en het Big adventure echt te laten beginnen.

Veel plezier onderweg!
Groetjes

Marius 01-06-2022 07:38 {{button-62165}}

Wat een avontuur. Geniet er van 😊😊

Patricia 01-06-2022 09:43 {{button-62180}}

Die highline is echt heel fijn! Met al dat groen. Gaaf!
Ben benieuwd hoe de camper eruit ziet. :-)

Karin 01-06-2022 10:54 {{button-62186}}

Yes! Klaar voor het échte avontuur!! Vele veilige 'miles' gewenst en nog veel meer plezier en mooie dingen! ♡

Fred 01-06-2022 13:30 {{button-62197}}

Wat een mooie foto's en weer een leuk verhaal!
Veel veilige kilometers gewenst en heel veel plezier met de camper. We zien nu al weer uit naar het volgende verhaal en foto's.
Have fun en geniet!!! ❤
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan