Duimen, duimen, duimen

Door Jan en Dorret - 05-05-2021 23:06

Mei 2022...Volgens "mijn Tioga" duurt het nog 393 dagen en dan stappen we weer lekker in het vliegtuig. Natuurlijk ben ik veel te vroeg met de start van deze blog, maar ik kan het niet afwachten, dus ik ga af en toe gewoon al lekker schrijven. De vorige keer zijn we naar west-Canada geweest. Wat een ervaring. Wij waren allebei gewend om meestal vakantie te vieren in een hotel of huurden een mooie vakantie villa. Wat een goede keus om met een camper te gaan rijden. Ondanks dat iedere camping vooraf gereserveerd moest worden(prima geregeld door Tioga, complimenten)voelde het als een grote vrijheid. Het eerste kopje koffie, net uit bed, lekker buiten nuttigen, weer of geen weer, heerlijk.

Dus we gaan opnieuw, dit keer naar Amerika! Yeah.....we vliegen op 30 mei 2022 naar New York en wij houden van NY, dus eerst een paar dagen en dan op 2 juni de camper ophalen bij Road Bear en dan steken we over naar Los Angeles, waar we er nog een week aan vast plakken op het strand...zo vervelend :)

Ja dus nog 393 dagen, het kan sneller :).....na de kerst gaat het vast heel erg snel :) en we weten allemaal dat het zo kerst is, hahaha en dan zijn het nog maar 155 dagen. Af en toe gaan jullie van mij horen (lezen) , want ik kan het niet afwachten

Reacties

Jim Korzelius 21-06-2021 10:40 {{button-61172}}

Wat een enthousiasme! nu al. Ik kan ook niet wachten om je blog te mogen lezen.
Tot die tijd heb ik nog wel een vraag voor je:

Wat zie je als grootste voordeel aan reizen met een camper? En wat als grootste nadeel?

Ik twijfel namelijk erg wat ik zal doen met mijn vrouw en dochter van 6/7 (tegen die tijd)

Gr.
Jim

Omnitivus 12-01-2022 21:50 {{button-61305}}

Hoi Dorret,

Je had een berichtje bij mijn verslag geplaatst en ik was even aan het speuren of je zelf ook een verslag had gemaakt. Leuk om te lezen dat jullie ook 7 weken gaan reizen! Veel plezier met alle voorbereidingen en ik ga jullie zeker volgen.

Groetjes
Marianne

Bobby de Vries 05-04-2022 22:40 {{button-61348}}

Hallo Dorret,

Jij had ook een berichtje bij ons verslag geplaatst en ja hoor, ik snap het helemaal dat je om bent om een camperreis te maken. Het is geweldig en geeft zoveel vrijheid. Leuk dat jullie nu in Amerika gaan reizen. Wij hebben daar 3 keer een camperreis gemaakt. Allereerst de grote parken in het Westen. De tweede reis met o.a. Yellowstone Park, onvergetelijk. Maar onze 3e reis naar New Mexico was grandioos en onverwacht mooi.
Ik wens jullie heel veel plezier en ga je zeker volgen.

Groetjes vanuit Sint Maarten.
Bobby en Jolande

Bobby de Vries 06-04-2022 00:11 {{button-61349}}

Ter info. Onze reisverslagen staan op www.boenjo.nl.
Misschien dat je er wat aan hebt.

Groetjes en we gaan jullie volgen.
Jolande en Bobby
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan