Spannend

Door Jan en Dorret - 28-11-2021 13:49

Ja, het blijft spannend....begonnen we ooit met het plannen van deze reis ergens in 2020, de definitieve plannen,  kregen steeds meer vorm na veel contact met Monique van Schoonhoven van Tioga Tours....het lange wachten was begonnen.
Daarover schreef ik al in mijn vorige blog en vandaag precies over 6 maand gaan we vliegen. Natuurlijk blijft dat spannend. Zeker als net dit weekend blijkt dat er weer een nieuwe variant van het Corona virus is opgedoken...dus spannend, maar we blijven optimistisch!

Het leuke van de site van Tioga Tours is, dat als ik inlog op onze pagina, ik altijd precies zie hoelang we nog moeten wachten :) , we begonnen met ergens in de 400 dagen...vandaag zijn het er nog maar 180...precies over een half jaar vertrekken we...28 mei 2022.

In eerste instantie zouden we op 30 mei vertrekken, maar uiteindelijk waren onze vliegtickets stukken goedkoper als we twee dagen eerder zouden vliegen en twee extra overnachtingen zouden doen in New York. Aangezien wij echte NY liefhebbers zijn, is dit voor ons dus echt geen straf.

Op dit moment zijn we al heel erg ver qua alle boekingen. Onze eerste camperreis naar West Canada hebben we helemaal laten organiseren  door Tioga Tours. Voor Canada konden we ook de campings laten reserveren door hun en dat was echt super makkelijk. Voor een reis door Amerika kan dat niet en moet je de campings zelf boeken. Dat vonden we wel heel erg spannend, maar het is gelukt, Yeah.....

Wat gaan we doen:

 

2 x vliegen .... Amsterdam-New york en Los Angeles-Amsterdam

2  hotels  ..... een keer 5 dagen New York en een keer 8 dagen Santa Monica bij Los Angeles

we rijden ongeveer 8894 km

58 dagen lekker samen in de camper ( en dit keer met overwegend warm weer )

we boekten 27 campings

we gaan vast diverse übers boeken

fietsen in New York, Washington, de strandroute bij Los Angeles

veel buiten leven, ouderwets heerlijke koffie zetten, vaak de fire ring gebruiken

en echt, als geboren optimist, hoef ik nog maar 180 dagen te wachten, hahaha.

 

 

 


 

 

Reacties

Marianne 07-01-2022 20:22 {{button-61299}}

Leuk om te lezen Jan en Dorret! Hoeveel dagen wachten nog?

Dorret Gout 08-01-2022 15:01 {{button-61300}}

Hi Marianne. Dankjewel voor je reqctie…eigenlijk mocht ik niet meer kijken, maar net dus toch even gedaan…nog (maar) 139 dagen….en tja de tijd vliegt!!

Hartelijke groet,

Dorret

Fer de Bruin 20-01-2022 18:39 {{button-61308}}

Dorret, dank voor je bericht. Ik zag jullie voorgenomen reis, een hele uitdaging. Je stelde ook de vraag of we eerder met een camper hebben gereisf. Dus, ja, we hebben drie keer door Canada gecamperd. De VS is voor ons de eerste keer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan