Time to say goodbye

Door Ed en Jolanda Bakker - 06-10-2019 21:45

Neem alleen herinneringen mee en laat alleen maar voetstappen achter.” – Chief Seattle - opperhoofd van de Suquamish- en Duwanish-indianen.

Time to go home. Back to the kids and real life. Wowwww, de tijd is voorbij gevlogen.  Nog even een terugblik op de laatste dagen.

02-10-2019

Omdat wij vandaag een behoorlijke rit voor de boeg hadden, 460 km. Dus lekker vroeg opgestaan en vertrokken. Wij zijn om 07.00 uur vertrokken en hebben de zon op zien komen. Zo mooi! Het is een mooie weg, zeker het stuk wat wij nog in Alberta hebben gereden. Heuvels, badlands en de prairie. Erg wisselend. Wij hebben onderweg ook nog het geluk gehad een prachtige moose te spotten. Aan de wandel in het veld. Als je niets meer verwacht en dan ineens zie je zo’n groot dier verschijnen is dat een mooi afscheid. Helemaal geweldig! De rit naar Saskatoon is verder goed en snel verlopen. Rond 12.30 uur bij Doug aangekomen. Eigenlijk verder een rustige middag gehad. Gesetteld en nog wat in de zon kunnen zitten. Het is koel buiten maar in de zon uit de wind is het heerlijk. ‘s Avond bij Jack en Colleen gegeten. Erg gezellig!

03-10-2019

Dit zijn de dagen waarin de laatste dingen gedaan moeten worden. Spulletjes in de RV wassen en opruimen, nog wat laatste dingen shoppen en gezellig tijd met familie doorbrengen. Sommige winkels ga ik hier echt missen oa Michaels en de Walmart. Een soort van grote warenhuizen waar je echt alles kan kopen. Je wordt hier echt hebberig van. ‘s Avonds gezellig thuis gegeten met Nick en Bev. Broertjes weer bij elkaar. Altijd feest met vele herinneringen.

04-10-2019

Ons laatste dagje hier in Saskatoon. Helaas slecht geslapen. Waarschijnlijk een kou gevat.  Keelpijn en niet lekker. Hopelijk zet het niet door. Gewoon doorgaan. Nog even naar de mall geweest om voor mijzelf nog te shoppen, maar ik kan mij er niet toe zetten om de hele mall door te gaan. Ik had het vrij snel gezien. Snel weer terug naar huis en nog wat ingepakt. Later in de middag Wendy en Kevin opgehaald en zijn wij voor de laatste keer uit eten geweest. Na het eten nog even nagetafeld bij Doug en Barbara. De vakantie afgesloten met een heerlijke zelfgemaakte appeltaart. Dit wordt afkicken als wij thuiskomen. De nodige aangekomen kilootjes moeten er weer af, whahaha.

06-10-2019

Wij zitten nu thuis op de bank en hebben moeite om wakker te blijven. Wij hebben een zeer prettige en snelle reis achter de rug.  Gisteren om 11.30 uur vertrokken uit Saskatoon naar Calgary. Met een overstap van 2 uur hebben wij nog even de tijd om om een goede lunch te pakken. De service die de KLM vroeger had is niet meer. Alleen een flesje water en een maaltijd, kip of pasta, is niet echt genoeg om de nacht door te komen.  Met een goede lunch kom je dan een heel eind. Als je meer drinken of een snackje wilt moet je langs een counter lopen maar dat wordt niet aangegeven. Er wordt hier dan ook niet veel gebruik van gemaakt. Jammer van de service! Deze was altijd echt heel erg goed.

Terugkijkend op een geweldige vakantie. Wij hebben echt elk weertype gehad, maar dat hoort bij Canada. Mooie gebieden gezien, leuke plaatsen bezocht, leuke mensen ontmoet en ook nog wel wat dieren in het wild gespot. Helaas geen beren dit jaar. Maar goed, wij blijven er in geloven. Volgend jaar weer nieuwe kansen zullen wij maar denken. Ik zal een dezer dagen zal ik onze eigen website bijwerken met nog meer mooie foto’s van onze rondreis. Ik heb er nu de puf niet meer voor. Wij kunnen nu weer aftellen naar onze volgende reis eind januari. Een mooie cruise naar Puerto Rico, de Maagden Eilanden, St. Maarten en de Bahama's. Heerlijk vooruitzicht weer.

 

Reacties

MoniqueMINImo 06-10-2019 22:24 {{button-60918}}

Wauw t zit er weer op
idd zeg omgevlogen
maar wat hebben jullie veel
gedaan ,
Gezien
geluierd maar vooral wat hebben jullie
G E N O T EN

En de vooruitzichten voor eind Januari ......
Maak me gek.....
Lijkt me HEERLIJK.

W E L K O M T H U I S 😃

Yvon 06-10-2019 23:26 {{button-60920}}

Mooie reis afgesloten. En wat een heerlijkheid al zo snel weer een prachtige trip. Count your blessings😇🙏🏻
See you saturday 🥳

Yvonne (Nedasco ) 07-10-2019 09:06 {{button-60923}}

Jammer dat het er weer op zit voor jullie!
Mast het was leuk om je berichtjes te volgen

Joke 07-10-2019 22:41 {{button-60933}}

Dank dank, ik dacht eigenlijk al dat je weer in Almere zat. Gek eigenlijk we kennen elkaar via Canada forum. Maar zi leuk om jullie reisverslag te mogen lezen. Ik geniet ervan. Canada ik ben gek van dat land, door jullie blog leer ik het land nog beter kennen!
Dank nogmaals! Hoop dat ik mee op reis mag gaan met jullie. En jullie Blogg mag blijven lezen👌😊
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan