Another day in Osoyoos

Door Ed en Jolanda Bakker - 24-09-2019 17:38

Wij hoopten op een zonnetje vandaag maar helaas is dat niet gelukt. Vanmorgen vroeg probeerde de zon er nog wel door te komen maar rond 09.00 uur was de koek op. Zwaar bewolkt en zo af en toe zelfs een frisse wind maar wij blijven er in geloven. Gisterenavond zagen wij op FB, via de Canada Travel Groep, dat wij met een andere stel Nederlanders op de camping stonden. Hoe grappig is dat! Vanmorgen kwamen ze even langs lopen en hebben wij gezellig een kop koffie met z’n allen gedronken. Hoe klein kan de wereld dan zijn. 

Na de lunch zijn wij op pad gegaan. Eerst omhoog gereden, Osoyoos uit. Hier heb je een prachtig uitzicht over het dorp en de omgeving. Aan de andere kant van het meer zie in de VS liggen. Wij zitten nl een paar km van de grens af. Daarna de bergen in, op zoek naar beren, moose of herten. Gewoon een bergweg inrijden die je in de middle of nowhere  brengt. Geen beren of moose gezien maar wel loslopende koeien. Diep in het bos, in de bergen. Geen boerderij in de omgeving. Erg bijzonder. Die hadden wij nou niet hier verwacht. Vandaag wel veel herten gezien. Terug in het dorp ben ik uitgestapt en vanaf daar gaan wandelen naar de campground. Een trail langs het meer. Erg mooi! Niemand wilde met mij mee. Looooosersss! Geen stap teveel hoor! Een beetje jammer 😂. Wel bijna!!!! verdwaald. De weg hield er plotseling mee op en ik had geen idee waar ik naar toe moest. Daar stond ik dan tussen de wijnranken. Gelukkig kwam er een echtpaar aanlopen. Ik in mn beste engels🤣 de weg gevraagd. Komt er ook nog eens bij dat de campground “NK’MIP” heet. Spreek dat maar eens goed uit😅. Maar ze begrepen me en hebben mij de weg tussendoor uitlegt. Zonder hun had ik de campground niet gevonden en had ik een aantal km’s moeten omlopen🤦‍♀️. 

Na het eten was het niet lekker om genoeg om buiten te zitten dus hebben wij een heerlijk avondje Netflix gehad. Ook niet verkeerd! Morgen schijnt het een mooie dag te worden. Laten wij het hopen. Dan kunnen wij nog even aan ons kleurtje werken.

Reacties

Els 24-09-2019 18:16 {{button-60675}}

Ik zeg niks over dat verdwalen, hoor Jo!😜🤣🙊

Yvon 24-09-2019 18:59 {{button-60676}}

Wij hebben ook op die campground gestaan. Prachtige grote plekken en zicht op de wijnranken. Heerlijk daar😳

Sylvia 25-09-2019 05:04 {{button-60686}}

Verdwalen????? dat doe je toch nooit?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan