Anmore

Door Ed en Jolanda Bakker - 18-09-2019 08:37

Vannacht heerlijk geslapen. Het gaat steeds beter. Wel weer vroeg wakker maar toch 7 uur geslapen. Ik mag niet klagen. Nu nog proberen om direct later te gaan slapen. Jammer waren de weersvoorspellingen weer niet zo goed. Het heeft vandaag weer heeel veel geregend.

Na de koffie uit Hope weggereden. Het was maar een korte rit naar Anmore, maar het laatste stuk was we even erg heftig. Anmore is één van de vele voorsteden van Vancouver en ligt mooi in de bergen. Een heel klein plaatsje met hele mooie huizen. De weg naar de camping ligt behoorlijk hoog en je moet flink klimmen. Nu is dat met een camper redelijk goed te doen maar met zo'n grote 5th wheel die wij er achter hebben hangen was het behoorlijk werken voor de auto. Maar wij werden beloond met een mooie campground met mooie ruime plekken. Het is echt een aanrader! Wij kregen nog wel even mee dat er vorige week nog een beer op de camping liep, dus eten binnen boord houden. Ok lopen hier regelmatig mountain lions rond, dus het is echt oppassen geblazen.

Na de lunch nog even de omgeving bekeken, maar het is echt te slecht weer om er op uit te gaan. Dus gewoon even rustig door de Walmart heen gelopen en daarna thuis gezellig met zn allen bij de kachel gezeten. Drankje en wat snacks, wat wil je nog meer, whahaha. Doug heeft vanavond heerlijk gekookt. Verder hebben wij nog wat tv gekeken en de website bijgewerkt. Voor je het weet is de dag weer voorbij. Als het goed is wordt het vanaf morgenochtend weer droog en kunnen wij weer op pad. Het is afwachten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan