Laatste dagje Vancouver - Hello Osoyoos

Door Ed en Jolanda Bakker - 23-09-2019 18:30

Ohhh nooo, loop een dag achter met de website. Hebben jullie t gemist🤣? Wij hadden ook zn drukke dag achter de rug en zooo gezellig onze trip aan Vancouver afgesloten! De morgen begon goed met boodschappen doen en tanken zodat wij de volgende dag met een volle tank weg konden rijden. Dus ..... op zoek naar een tankstation, hoe moeilijk kan het zijn. Nu moet ik wel zeggen dat wij boven op een berg zitten, in een dorp met alleen maar huizen die groter, grotest, groots zijn van de welgestelden en geen winkel in de gehele omgeving hebben, behalve een heel klein buurtwinkeltje. Dat wetende, rijdend met Stupid Susan (TomTom) aan (onze grote vriendin is weer mee) met de opdracht om naar de dichtstbijzijnde tankstation te rijden. Ehhhhh, de dichtstbijzijnde is 8 km verder op. Ok, rijden maar. Ze brengt ons naar een tankstation in een spookstadje. Geen tankstation, waarschijnlijk vroeger wel. Op naar de volgende. Die ligt ook 8 km verderop. Tijdens het rijden passeren wij een Esso. Omdraaien en kijken. Watttt, geen diesel. Weer omdraaien en verder. Een paar km verder ja hoor eindelijk, aan de andere kant van Port Moody kunnen wij tanken. Ok next. De supermarkt. Gelukkig hebben wij er een die net buiten Anmore ligt, vrij dichtbij de camping. daar aangekomen zien wij aan de overzijde ...... een tankstation met diesel!!!! 🤪Thanks Suzan! Bijna 1,5 uur later terug. Fijn dat we zo op haar kunnen bouwen!👌🏻😅😂. Maar verder even goede vrienden hoor.

Na de lunch zijn wij op pad gegaan. Eerst naar Lynn Canyon Park. Daar een trail gelopen. Over de Suspension Bridge heen! Zooo cool!! En geheel gratis en een stuk rustiger dan op de Capilano Suspension Bridge. Echt een mooie wandeling door het regenwoud.  Daarna doorgereden naar Mnt Seymour Resort. De weg naar het skigebied met de gondola gaat met leuke haarspeld bochten naar boven en al snel zitten wij weer in de wolken en de mist. Het heeft dan ook geen zin om met de kabelbaan naar boven te gaan. Te mistig en bovendien veel te koud. Vanaf hier zijn wij weer naar beneden gereden en hebben ons opgewarmd in Deep Cove waar het zonnetje wel scheen. Wat een ongelofelijk mooi plek. Hier zouden wij zo kunnen wonen. Het dorpje heeft echt alles. Het ligt aan een schitterend meer, tussen de bergen en in het bos. Echt een sprookje! Nadat wij eindelijk afscheid hebben kunnen nemen van deze schitterende plek zijn wij naar The Shipyards in North Vancouver gereden. Daar was een foodtruck festival aan de gang. Dit was echt super leuk!!! Al die verschillende wagens, een band die speelde op het plein met een ondergaande zon en de skyline van Vancouver in het vizier. Mooier konden wij ons bezoek aan Vancouver niet afsluiten! Perfect. 

Eenmaal weer terug op de campground vroeg naar bed omdat wij staan morgen weer vroeg (voor de drukte Vancouver uit) op voor onze volgende bestemming.

21-09-2019

Vanmorgen inderdaad heeell vroeg opgestaan. Voor dag en dauw. Even voor 07.00 uur weggereden. En wederom weer een schitterende weg gereden, hoe kan het ook anders. Gaande weg wij bij Osoyoos aankwamen werd het steeds warmer. Rond het middaguur aangekomen op de camping. 

Wat een mooie prachtige campground! En wij hebben geluk. Wij hebben beiden een mooie plek aan het meer gekregen en het zonnetje schijnt met heerlijk temperaturen. En.... ook nog eens voor 4 dagen! How lucky we are😀.

De middag heerlijk bij het water in de zon gezeten! Even ons kleurtje bijwerken. ‘s Avonds de bbq aan en eindelijk weer eens buiten kunnen eten. Gezellig hoor! Later op de avond nog een koffie gehaald bij Tim H en een ijsje bij DQ gegeten. Life is good!

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan