Grandville Island

Door Ed en Jolanda Bakker - 20-09-2019 08:26

Vanmorgen heel relaxed begonnen. Lekker uitgeslapen tot 07.00 uur maar wel blijven liggen. Gewoon omdat het kan. Daarna op ons gemak ontbeten en koffie gedronken. Nog even een stuk gewandeld in de omgeving. Heerlijk! Het wil nog niet helemaal lukken met het zonnetje. Ook vandaag heeft ie ons in de steek gelaten maar de temperaturen zijn goed. Het is zeker niet koud.

Na de lunch zijn wij richting downtown gereden. Maar daar kan ik mn gezicht niet meer tonen. Waarschijnlijk word ik nu gezocht. Why???  Omdat  ik natuurlijk weer niet goed opgelet heb. Wij hebben de auto geparkeerd op de vijfde etage in Gastown. Vreemd genoeg kunnen wij geen lift vinden en moeten naar beneden lopen tot wij bij de uitgang zijn. Ehhhh welke uitgang, geen uitgang! Alleen een nooduitgang! Dus, geen punt, gewoon deur opendoen en naar buitenlopen. Laat het nu daar fout gaan! Deur gaat gewoon open maar ...... het alarm begon ook te loeien. Ohhhhh noooo! 🙀 Nou, ik kan jullie vertellen dat wij niet wisten dat we zo hard konden rennen!!! Nog nooit zo snel trappen opgelopen naar hogere etages. Als kleine kinderen die betrapt waren😂😂. Ze lopen mij nu nog te zoeken daar.  Met een staal gezicht gewoon de garage uitgelopen nadat wij de uitgang hadden gevonden. Wat een elllende! Gelukkig zijn er geen fire trucks uitgerukt🤣 en het is niet op het nieuws teruggekomen. PFFFF. Snel de toerist uigehangen. 

Inmiddels was het weer licht gaan regenen maar wij smelten er niet van. Water Street even op en neer gelopen, gezellig bij Starbucks koffie gedronken en daarna met gierende banden vertrokken naar Grandville Island. Met name de Public Market is daar erg leuk om doorheen te lopen. Je wordt er erg hongerig en hebberig van. Alles is zo prachtig uitgestald. Een aanrader!! ‘s Avonds daar heerlijk gegeten bij The Keg. Het weer is weer opgeknapt en zijn daarom na het eten nog even langs de waterfront gelopen. Gezellig! Al die lichtjes en boten op het rustige water. En zo zit er weer een dag op. De tijd vliegt als het gezellig is. 

Reacties

MoniqueMINImo 20-09-2019 09:15 {{button-60540}}

O M G
Hahaha
Ik zie jullie al snel wegrennen na t openen van de nooduitgang en er een krijsend alarm geluid te horen was .
Daarna met een stalen gezicht naar buiten lopen.
Zo grappig
Ik heb direct gebeld naar Gastown en daar de camerabeelden opgevraagd....
🤪
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan