Calgary

Door Ed en Jolanda Bakker - 14-09-2019 14:49

Gisteren niet veel gedaan. Lekker rustig aan. De RV ingeruimd, boodschappen gedaan en lekker in het zonnetje gezeten. Daarna vroeg ons bed in. Love it! De eerste uurtjes heerlijk geslapen. Rond 01.00 uur was ik klaarwakker door het gezoem van alle berichtjes die binnen kwamen voor onze jarige Edje. Helaas was hierna de rust nog niet terug. Ed heeft vannacht in zijn eentje het regenwoud leeggekapt. Tjonge, wat kan een mens een hoop lawaai maken als je slaapt. En denk je dan alles gehad te hebben? Neeeee natuurlijk niet! Dan moet ik het nog hebben over zijn verjaardagscadeau om zijn pols. Een smarttelefoon. Prachtige uitvinding. Licht op als er berichten binnenkomen. Beginnen jullie t al te begrijpen? De slaapkamer is net een brandende kerstboom met flikkerende lichtjes. Een een aanrader als je een lichte slaper bent zoals ik🙃🤨😂. Lang leve de jetlag🤦‍♀️. Ik heb dus vanaf 01.00 uur niet meer geslapen.

Vandaag vroeg op pad gegaan. Wij hadden een lange rit voor de boeg. Als je dan toch al vroeg wakker bent kun je maar beter de tijd goed gebruiken. Wij zijn om 06.00 uur weggereden. Het zonnetje kwam langzaam op en hadden op sommige plekken wat last van de mist. Maar verder een rustige, redelijke zonnige reis. Vanaf Saskatoon is het bijna een rechte weg naar Calgary. Lekker makkelijk. Op onze laatste stopplek in Hanna hebben wij, heerlijk in het zonnetje, gewacht op Doug en Barbara die zo’n 20 min achter ons zaten. Onderweg hebben wij toch nog wat wildlife kunnen spotten. Konijnen, prariedogs, herten, pronghorns en als klap op de vuurpijl drie mooses! Wat zijn het toch prachtige dieren! Doordat je door de prairie rijdt kun je ze dan ook makkelijk zien. 

Wij kwamen even na het middaguur aan op de campground in Calgary aan. Hebben weer een mooie plek met een uitzicht op Calgary gekregen. Nadat wij nog heerlijk in het zonnetje hebben gezeten zijn wij nog even naar de CrossIron Mills gereden om wat spijkerbroeken te scoren. Vrijdag de 13e is voor ons redelijk goed verlopen. Bijna zonder problemen! Ed was nl zijn creditcard vergeten uit de pomp te halen! Gelukkig gebeurd dat hier schijnbaar veel. De dame had om op de rest van de andere kaarten gelegd😅  Hierna ging het licht wel een beetje bij ons uit. Het is nu 21.00 uur en liggen uitgeteld in bed! Welterusten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan