Reisdag

Door Ed en Jolanda Bakker - 12-09-2019 17:21

Reizen maakt je eerst sprakeloos en verandert je daarna in een verhalenverteller.” – Ibn Battuta (ontdekkingsreiziger)

Yesss, eindelijk vakantie!!!! Weer heerlijk in ons eigen bedje. Thuiskomen aan de andere kant van de oceaan. Wat een luxe is het toch.  De RV staat er weer goed bij. Doug had de slides al uitgeschoven en de kachel aangedaan. Jaaaaa, jullie lezen het goed. Hier zijn de avonden al erg koel. Hoewel wij het nog wel mee vonden vallen. Als het zo blijft mogen wij niet klagen. 

De reis is gisteren goed verlopen. Geen rijen bij de douane en geen vertragingen. Helaas wel een rumoerige vlucht. Wij hadden de mazzel dat er een gezin naast ons zat met een tweeling van bijna een jaar die het niet erg naar hun zin hadden. Echt schatjes als ze happy waren maar die moment waren schaars. Als de een stil was begon de andere te huilen. Ondanks mn oordoppen en koptelefoon heb ik ze de hele reis gehoord. Maar goed, ondanks alles was het eerste deel van de reis vrij snel verlopen. Eenmaal aangekomen in Calgary keerde de rust terug......... voor een half uur. 

Omdat wij direct doorvlogen naar Saskatoon moesten wij 4 uur op de airport wachten. Geen probleem, wij hadden heerlijke lounge stoelen en een zanger op de achtergrond. Ware het niet dat ..... wij, na een tijdje, erg zenuwachtig werden van zijn lapsteel gitaar. Hij huilde er wel heeeeel veeeel mee, en hield er ook niet mee op.  Hij had er zin in. Geen pauze, neee en maar doorspelen. Misschien begreep hij niet dat wij hem genoeg betaalde om beneden verder te spelen😆. 

Gelukkig de volgende vlucht rust. Ehhhh nou nee ..... Vliegen in een propeller vliegtuig is nou niet bepaald rustig vliegen, whahahaha. Maar wel knus in een klein vliegtuigje naar de volgende bestemming. Heeft ook wel wat. Als je dan, in zo’n vliegtuigje, een upgrade koopt krijg je een drankje aangeboden ipv een glas water en een leren hoesje over hoofdleuning van je stoel🤣. Te grappig! Maar goed wij zijn weer veilig op plek van bestemming gekomen en dat is het belangrijkste. Doug en Barbara stonden al op ons te wachten. Good to be back!

Reacties

Yvon 12-09-2019 17:39 {{button-60248}}

Dat
Klinkt allemaal
Weer top. Geniet ervan en ik ben benieuwd naar jullie belevenissen 👍🏻😂

Kim 12-09-2019 17:47 {{button-60249}}

Veel plezier❤️🤗!

frans 12-09-2019 18:42 {{button-60250}}

Heel veel plezier en geniet er lekker van

MoniqueMINImo 12-09-2019 18:58 {{button-60251}}

Yeahhhhhhhh vakantie tijd
Heel veel plezier😃

Ria 13-09-2019 12:25 {{button-60284}}

Heel veel plezier en mooi weer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan