Wells Gray Provincial Park- Clearwater

Door Linda de Schrijver - 14-07-2012 06:50

Vandaag wakker geworden op onze Koa camping in Clearwater en van daaruit naar het provincial park Wells Gray gereden. Daar begonnen we met een bezoek aan een gigantische waterval, dit was een bijzonder mooi schouwspel. Vervolgens na een hike van een uur uitgekomen bij de voet van een prachtige waterval, de nevel hiervan was heerlijk verkoelend!( en dat hadden we echt even nodig) Weer terug naar de camper gehiked en onderweg allerlei verse dierensporen tegengekomen, maar gelukkig geen wilde dieren gezien.

Verder rondgetrokken door het park en ongelofelijke stroomversnellingen en watervallen gezien. Na gisteren half opgegeten te zijn door de muggen hoopten we er vandaag met onze muggenspray beter vanaf te komen. Maar helaas, behalve dat het park bekend staat om zijn vele watervallen blijkt het ook een muggenparadijs te zijn, met wel 30 verschillende soorten muggen. En dat hebben we geweten.

Om een dag in de zinderende hitte heerlijk koel af te sluiten leek het ons een goed idee om een meertje te zoeken en daar een duik te nemen. Maar al gauw bleek het water zo koud, dat binnen de tien seconden onze voeten verkrampten van de kou. Dus de camper weer in, terug aangekomen op de camping lekker in het zwembad gedoken en zo alsnog van de koelte kunnen genieten.

 

Groetjes vanuit het hete Canada,

Alexandra

Reacties

Camiel 14-07-2012 09:41 {{button-7087}}

Hier is het net bamis. Toch de eerste keer dat ik niet jalours ben op jullie. Ieder om de beurt een verslag is een goed idee. Oei oei die muggen, ik mag er niet aan denken. Geef mij dan maar een beer. Wat voel ik mij hier nu gelukkig.

Riejaa 14-07-2012 09:54 {{button-7088}}

Jullie dagen zijn wel lekker volgepropt met allerlei activiteiten. Hiken, water laten vallen, prikkelbeentje spelen, ijsmannetjes en vrouwtjes nadoen.
Muggen tellen. Maar wel tof allemaal hoor, hier alleen regen en kou. Vandaag max16 graden. Het enige voordeel is dat je je erop kunt kleden en dat kunnen jullie weer niet. Prachtige verhalen ik zie alweer naar het volgende verslag uit
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan