zondag 24 juni Watertonlake NP

Door Linda de Schrijver - 25-06-2012 04:11 Hoi, Vandaag een bezoek aan het Canadese park Watertonlake. Dit park ligt net over de grens van Montana dus past prima in ons reisschema.Helaas begon de dag erg mistig. Van mooie vergezichten was er dus geen sprake. Omdat we toch een hike wilden maken eerst naar de ranger om advies. Op weg dus naar de watervallen bij Lake Bertha, met de waarschuwing op het weer te letten want er werd onweer verwacht kort na de middag.En hoera er was weer een eng wild beest bijgekomen, de mountainlion. Gelukkig hebben we die niet gezien. Wel een mooie wandeling naar een waterval met veel bloemen in bloei. Waar we anders foto's maken van vergezichten zijn het nu foto's geworden van bloemen etc. 's middags nog langs het mooie hotel Prince of Wales gewandeld. Dit hotel zie je altijd op foto's en is prachtig gelegen. Toen de mist optrok en de zon begon te schijnen nog een mooie route gereden Red Rock Parkway. Een bijzondere weg met korte steile heuveltjes, een combinatie van prairie en bergen eindigend bij een rode canyon. Kortom wederom een mooie dag en morgen zien we weer wel.

Reacties

Nienke 25-06-2012 14:32 {{button-6537}}

Hoi Anne en familie,

Wat leuk om jullie belevenissen te volgen! Stiekem droom ik zo op een gemiddelde werkdag toch even weg bij al jullie verhalen.
Groetjes vanuit BPSC Terneuzen!

Nienke

Camiel 03-07-2012 11:22 {{button-6711}}

Dat beest valt volgens het internet geen mensen aan. Bij voorkeur hoefdieren. Dus als je zorgt dan jullie nagels geknipt zijn geen prbleem.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan