dag 3 Jackson 19 juni

Door Linda de Schrijver - 19-06-2012 04:12

Weer lekker op tijd wakker en een na goed ontbijt op pad voor onze eerste wandelingen, Eerst langs het bezoekerscentrum van Teton NP. Op zijn Amerikaans opgezet met veel uitleg en lekker ruim. We weten nu dat we als we een beer tegenkomen we hem niet moeten aaien want hij is toch niet zacht. Daarna een mooie hike langs 2 meren, goed aangegeven en wel stijging maar niet eng. Mooie vergezichten en veel gezongen want we zien beren toch het liefst vanuit de auto .Beren hebben we niet gezien maar wel een elk met een kleintje. Na de middag nog een korte wandeling naar een ander meer en daarna lekker douchen en Jackson in. We weten ondertussen hoe de kofferbak dicht moet. Slimme sleutels zijn aan ons niet zo besteed blijkbaar.

gr Linda

Reacties

Camiel 19-06-2012 10:58 {{button-6378}}

Jacksons zijn er verschillende. Ik denk dat ik de goede gevonden heb. Op de kaart lijkt het niet groot zoiets als Hulst. Volgens de kaart zijn daar bergen van meer dan 3000 m hoog. Op de foto's kun je de geweldige weidsheid zien. Kan ook zijn dat ik het mij verbeeld. Wie heeft die foto van de drie reizigers gemaakt. Teton NP zegt mij niks en kan ik ook niet vinden.

Linda de Schrijver 19-06-2012 15:13 {{button-6381}}

hoi pa, je hebt het op de goede Jackson, ik meende dat ik het op het plattegrondje had aangegeven. Teton National park is net onder Yellowstone national park. Met idd hele hoge bergen. de foto van ons 3en is door een vreemdeling gemaakt.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan