19 juni teton np- signal mountain lodge

Door Linda de Schrijver - 20-06-2012 15:08 Jackson-Signal Mountain Deze morgen was het frisser maar helder weer. Op het programma stond een hike bij Jenny’s lake. Op weg naar het meer zagen we meerdere auto’s stilstaan langs de kant van de weg. Toen we dichterbij kwamen zagen we waarom – er staken twee beren het fietspad over. De beren waren verre van schuw en we hebben dan ook nog geruime tijd naar ze kunnen kijken. Een bijzonder mooi fietspad trouwens, apart van de weg, mijlen lang, heel on-amerikaans. We gingen niet met de boot naar de overkant maar besloten rond het meer te lopen. Hier wilden we naar de Hidden Falls, Inspiration Point en eventueel Cascades. Nog even nagevraagd bij de rangers hoe eng het was. Hidden Falls zou meevallen maar de weg naar Inspiration en dus ook naar Cascades had een paar enge stukken. Dat klonk al niet zo leuk, maar eerst maar rond het meer. Dit was al een mooie stevige wandeling en lekker rustig. Maar vanaf waar de boot aankwam werd het druk. Het eerste stuk viel mee, dus maar verder. toen de afgrond wel erg diep werd, het pad voor mijn gevoel steeds steiler en smaller en dan het idee dat je dezelfde weg terug moet met al dat volk…… ik heb nog even boomklever gespeeld tegen de rots maar helaas….terug. Toen dus maar gewoon terug gewandeld langs het meer, ook heel mooi en ondertussen ook veel drukker. Door naar onze volgende stop op deze reis: Signal Mountain Lodge. Een houten hutje in een prachtige omgeving aan een meer met uitzicht op de Paramount (filmmaatschappij)bergen. Nog steeds zonnig en gelukkig is de wind wat gaan liggen. Gr Linda

Reacties

bert 20-06-2012 15:11 {{button-6402}}

prachtig - de foto's doen me een beetje aan Nieuw Zeeland terugdenken ... blij dat ik op deze manier een beetje mee op reis mag ... ;-)

ebogaert 20-06-2012 19:58 {{button-6411}}

HO DAT KAN IK ME VOORSTELLEN DAT JE NIET VERDER DURFT JIJ MET JE HOOGTEVREES, POEKIE VAN MIDDAG GEKAMT MAAR HEEL EVEN
WANT ZE GING AL BIJTEN DUS VAN DE WEEK NOG EEN KEER PROBEREN
bART HENDRIKS DOET VAN AVOND EXAMEN VOOR DE MUZIEK

Lonny 20-06-2012 20:04 {{button-6413}}

Wat ziet het er daar prachtig uit, zeg! Lopen die beren trouwens niet waar jullie wandelen, zou ik wel net zo eng vinden als een afgrond, denk ik ;))

Carla 20-06-2012 22:47 {{button-6416}}

Zo op de foto's te zien is 't er prachtig!!

Camiel 03-07-2012 10:54 {{button-6708}}

Op het internet vond ik een B&B met de naam Hidden Fals. Lijkt ook nog niet zo slecht.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan