Dag 25 - Laatste dag in Toronto

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 29-08-2022 23:37

De allerlaatste dag in Toronto. We hebben eerst de camper teruggebracht en zijn toen met de taxi naar het vliegveld gereden. Daar hebben we de koffers ingeleverd. Dat koste wel veel geld, we moesten per koffer betalen, dus al onze tassen moesten zoveel mogelijk bij elkaar in. Dat werd echt proppen.

Op het vliegveld gingen we daarom alvast onze paprika en een zak chips opeten ;) Dat was wel heel gek, maar ook heel lekker :)...de rest hebben we maar weggegooid. Toen met de trein naar Toronto en daar gingen we op zoek naar kadootjes. We hebben twee knuffels gekocht van elandjes (zie foto). We hebben nog even rondgewandeld en mochten ook met de brandweer op de foto. Daarna was het alweer tijd om te vertrekken. Op naar het vliegtuig en weer terug naar NL. De reis in het vliegtuig duurde wel lang. We moesten slapen, maar dat lukte niet zo goed, maar dat hebben we later in de auto naar huis maar gedaan.

Het was een super mooie vakantie, vooral het zwemmen in het natuurwater vond ik mooi en de eland die we in het echt hebben gezien. 

Doei allemaal!

 

 

Reacties

Opa Jan 30-08-2022 21:26 {{button-65975}}

Wat een mooie verhalen over jullie vakantie Sanna. Jullie hebben wel heel veel mooie dingen gezien. Nu weer thuis en weer naar school. Je kunt in ieder geval nagenieten van mooie herineringen en prachtige foto's. Nu weer veel plezier thuis en op school
Veel liefs van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan