Dag 20 - walvistocht en zwemmen in de oceaan

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 28-08-2022 23:29

We werden vroeg wakker en reden naar de zee. Toen we er aan kwamen kleede we ons lekker warm aan. Toen we in de haven kwamen zagen we ons bootje al….die was wel klein :o er konden maar 12 mensen in, maar ook wel heel schattig.  We kregen zwemvesten aan en vaarden weg. Hij ging heel hard racen over zee om allemaal mooie dingen te laten zien en hopelijk ook walvissen. Wij mochten in een baai met een speciale boei naar de bodem kijken. We zagen daar kleine visjes en na een tijdje gingen we weer verder. We zagen jammer genoeg geen walvissen, alleen mama zag een fontein uit het water spuiten (een walvis?????). maar hij liet zich niet meer zien. We hebben nog wel een schattige zeehond gezien met zijn bestie en allemaal kreeften op de bodem van de zee.

Toen we weer terug reden, mochten we nog even zwemmen in zee (Ingonish bay). Lekker over de super hoge golven springen. Daarna zijn we weer aan de terugreis begonnen.

We gingen weer naar de camping met het lekker warme water. We waren nog op tijd om een heerlijke plons te nemen in het warme water en ’s avonds gingen we heerlijk marsmellos maken op het vuur.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan