Dag 18 - Moooooose (Cape Breton)

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 21-08-2022 05:48

De volgende dag was de storm weer weg en hebben we ontbijt gegeten in de zon. De meneer van de camping kwam weer even langs om te vertellen dat er een stuk van de weg was weggespoelt dus we konden niet de weg verder rijden, maar moesten er helemaal omheen.

We konden toch nog wel een stukje van de route doen die mama zo mooi vond, dus dat hebben we gedaan. Ze wilden er alleen overal uit om te stoppen. We hebben ook nog een wandeltocht gedaan helemaal naar de top van de berg. Dat was wel heel zwaar maar ook gaaf want je had een super mooi uitzicht en bovenop heb ik met nora nog een tiktokje gemaakt.

Daarna gingen we dus helemaal weer omrijden omdat we niet verder konden rijden. We baalden wel een beetje, totdat papa ineens een Mooooooose zag!!! Het was in een meer langs de kant. Hij stond super dichtbij. We zijn snel gestopt en hebben een foto gemaakt. Een tiktokje lukte niet want dan zou hij misschien weg lopen. Er stond een man naast ons die rare geluiden ging maken om hem te lokken, toen kwam hij ineens uit het water lopen, dat was schrikken want ze zijn echt groot.

Na een tijdje reden we weer verder en zijn gestopt bij de volgende camping, daar hadden ze alleen wifi op twee stoeltjes aan het begin van de camping. Daar heb ik met nora even naar toe gelopen. We gingen ook nog even naar de zee lopen, mega grote golven zijn daar zeg.

 

Reacties

Liesbeth 21-08-2022 11:11 {{button-65800}}

Ohhh, een moose gezien, ik ben een beetje jaloers! Dat is me nog nooit gelukt, jammer genoeg.
Jullie zullen vast mooie dingen zien in Nova Scotia, het is daar zo mooi...
En als je steeds langs de kust rijdt zie je dus echt miljarden liters water...
Bedankt weer voor de leuke verslagen!

Oma Hammy 23-08-2022 21:54 {{button-65854}}

Mooie verhalen weer wat een belevenissen.
Ben benieuwd naar de foto's.
😃😃
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan