Dag 7: Super hoge golven in Bruce Peninsula

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 11-08-2022 05:02

Ik werd wakker en heb eerst met papa’s telefoon Toca Boca gespeeld. (Dit is onderwijs, staat in de appv ;) ). Na het ontbijt zijn we nog even gaan zwemmen en toen moesten we de camper verplaatsen naar een andere plek waar wel stroom was. Voor de lunch hebben we kleine Amerikaanse pannenkoekjes gegeten met maple siroop. Het is een soort van stroop maar dan toch echt niet, ik vond het niet heel lekker.

Aan het eind van de dag zijn we met de camper naar Bruce Penisula park geweest. We hebben een wandeling door het bos met beren en ratelslangen gemaakt. Ik en Nora waren best wel bang om beren tegen te komen of op ratelslangen te stappen. We kwamen bij een meer met hele hoge rotsen en grote golven. Het waaide hard dus de golven waren heel ruig. We hadden een bord gevonden waarop stond dat als je in het water kwam je een schok kon krijgen omdat het zo koud was en dat het diep was en in een draaikolk kon komen. Toen had ik geen zin meer om te zwemmen. We zagen in het water Bartje de meeuw, die had wel zin om te zwemmen. Er waren wel andere mensen die wel aan het zwemmen waren. Toen hebben we daar het eten gegeten die we voor de tijd hadden bereid. We aten gehaktballen en lekkere tosti’s. mmmm lekkerrrrr. Het ging na het eten regenen, dus we deden de regenjas aan, behalve papa. Die heeft geen regenjas zielig. Toen weer terug wandelen. We zagen een speen aan een boom, nora dacht dat die van een baby beer was (zie foto - moet je wel heeeeeel goed kijken of je ziet waar nora naar wijst). We zijn verder gewandeld, na heel lang wandelen zagen we na een tijdje geen pijltjes meer en het zag er ook niet echt uit als een pad, dat vond ik best wel eng. Uiteindelijk hebben we de weg wel terug gevonden via het stenenstrand. Toen we thuis kwamen zijn we direct naar bed gegaan want het was al best wel laat.

Reacties

Liesbeth 11-08-2022 10:10 {{button-65420}}

Nou, dat is tot nu toe al wel een topvakantie, wat doen jullie veel leuke dingen. Ik zou het ook wel spannend vinden als ik wist dat ergens beren en ratelslangen kunnen zijn.
Fijn om zo drie verhalen achter elkaar te lezen!

Opa Jan 11-08-2022 14:49 {{button-65442}}

Wat een fantastische verhalen en mooie foto's. Wat hebben jullie al veel gezien zeg. Nog geen beren begrijp ik. Ik hoop dat jullie die ook niet tegenkomen. Lijkt me best wel eng. Ben benieuwd naar de vervolgverhalen.

Oma Hammy 11-08-2022 14:58 {{button-65443}}

Prachtig weer.
Wat een mooie wandeling en dan bij het water al die rotsen.
Wel lastig lopen bij de rotsen denk ik.

Oma Lucie 12-08-2022 10:34 {{button-65482}}

Wat goed dat je Toca Boca speelt (onderwijs) en dan zwemmen (moet je ook bijhouden).
Dan Amerikaanse? Pannenkoekjes met Maple siroop. Jullie zijn toch in Canada. ;-)
En dan Biologie over beren en slangen.
Nou dit is echt een leerzame vakantie.
Wel heel FIJN dat het ook heeeel erg leuk is. Toch?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan