Dag 4: naar een eiland pretpark :) :)

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 07-08-2022 22:31

We werden wakker en we hebben lekker donuts gegeten. Mama moest alweer werken, dus wij gingnen weer met nora en papa op pad. Het duurde best wel lang tot de trem kwam, maar het is gelukt. papa had geen geld meer om een kaartje te kopen dus moesten we even iets kopen uit een winkel. We kwamen uit de trem en we zagen een rare man met zonder shirt die zomaar cafe's binnenliep en drankjes van anderen opdronk. Dat was best wel heel eng. Hij kwam onze kant op dus we zijn snel wegegaan. Volgens mij was hij niet helemaal goed en we zijn maar gauw verder gegaan. Toen we eindelijk bij de boot waren vertrok hij net! Stom zeg! Dus we moesten zwemmen! Grapjuuuuu. Er vertrok wel een andere boot naar de andere kant van het eiland. We konden er op maar dan moesten we wel een stukje naar de andere kant lopen. Dat deden we. Toen we op het eiland zaten moesten we best lang lopen. Toen we bij het pretpark waren er best wel leuke atracties zoals: boomstammen zoals in hellendoorn, de valtoren, een achtbaan en een mega eng spookhuis. Jammergenoeg was de achtbaan dicht, dus we zijn in de boomstammen geweest en zelfbesturende autootjes. Super leuk. Mama was al klaar met werk dus die kwam ook naar het eiland.

Toen ze er was ging het ineens mega hard regenen. Gelukkig had papa een regenjas voor mij en nora mee, maar mama en papa hadden niks en zijn dus heeeeeeeelemaal nat geworden.Het was wel een beetje spannend, omdat het ook hard waaide en er was onweer die zagen we in de gebouwen slaan. Toen we terug gingen waren er overal plassen en we waren allemaal helemaal nat....zie foto's!. Als ik loopte dan sopte ik in mijn schoenen. We dachten we kunnen nu naar huis terug gaan om te drogen of naar het pretpark. Het zonnetje scheen weer dus we bleven toch! We hadden nog wat muntjes en dachten laten we nog even in het spookhuis gaan. Toen we in het kaarretje stapten leek het al best wel heel erg eng. Toen net de deuren opengingen dacht ik...HELP ik wil niet meer! Ik had nora gezegd doe maar je ogen dicht, maar het was juist andersom. Nora keek en ik heb bijna de hele tijd mijn ogen dicht gehouden. Er waren spannende geluiden en flitsendende lichten en ook nog enge poppen. Maar we hebben het wel gedaan. Oh ja....we hebben ook nog een tiktok filmpje opgenomen voor de sky-line van Toronto. dat was echt heel gaaf.

Daarna was het tijd om de veerboot weer te pakken. Op de terugweg hebben we sushi meegenomen. YES! Nora kreeg een happy meal en ze was helemaal happy haha! Toen we thuis kwamen aten we het op en gingen we slapen omdat we de volgende dag de camper op gingen halen. JIPPIE!!!! 

Reacties

Oma Lucie 07-08-2022 23:03 {{button-65259}}

Super, wat een lang verhaal.
En leuk al die foto's.
Verregende mama en papa, en wat een geluk dat jullie wel jassen aan hadden. Kon je nergens schuilen?

Sharonie Babtist 10-08-2022 16:45 {{button-65393}}

He Sanna wat een leuk verhaal over het spookhuis en het weer, de foto dat papa zo nat is vind ik wel heel grappig eigenlijk...................(hoop maar dat hij dit niet leest)
In Nederland is het op dit moment heel erg warm het is boven de 30graden.
Yaron is jaloers dat jij nog op vakantie bent en wij alweer terug zijn zegt hij.....
Doe je Nora en je ouders ook even de groeten van ons allemaal
liefs uit Enschede, hot hot hot

Opa Jan 11-08-2022 13:22 {{button-65434}}

Hallo Sanna. Wat een leuke verhalen allemaal. Wat hebben jullie al veel gezien zeg. Prachtige watervallen en een super de super hoge toren. Wat een mooi momenten. Ook in het aquarium was het vast heel leuk, want het zijn helle mooie foto's. Kon papa die man die de ramen ingooien niet tegen houden? Papa is toch heel sterk. En gratis de drankjes van een ander opdrinken is ook wel een leuk idee. Wel zorgen dat je hard kunt (weg) lopen. Ben benieuwd naar de volgende verhalen. Groetjes van ons.

Oma Hammy 11-08-2022 14:34 {{button-65437}}

Zo wat een verhaal zeg mooi hoor.
Kunnen we helemaal met jullie meeleven.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan