Dag 15 - Op weg naar een rocky rots (Hopewell Rock)

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 17-08-2022 05:57

Eerst lekker uitslapen en daarna op Toca-Boca. Na het ontbijt namen we een duik in het heerlijk warm zwembad. Het water was zoooo warm dat zelfs mama er zo insprong. We waren extra lang gebleven, omdat het zo lekker water was.

In de middag gingen we naar Hopewell Rock – dat is een rots die onder water staat, waar je onder door kan lopen. Dan loop je dus op de bodem van de zee!! Alleen toen wij er kwamen stond er hoog water. We konden er pas over 10 uur in….of we moeten nu onder de rots doorzwemmen. Maar dat hebben we toch maar niet gedaan. Het water was poepbruin….bleeeeh.

WE hebben daarom maar een camping in de buurt gezocht omdat we wel graag onder de rots door wilden lopen. Dat gaan we morgen doen. Op de camping hadden ze ook een zwembadje….die was alleen wel koud. Maar dat maakte niets uit. Papa en mama durfden er alleen niet in, maar wij vonden het heel erg leuk.

IN de avond gingen we een wedstrijdje doen wie de beste marsmellos kon maken. De hele bruine marsmellos zijn het lekkerste….ik kan het al heel goed. Nora vond het nog wel een beetje te warm.

 

​​​​​​

Reacties

Liesbeth 17-08-2022 16:35 {{button-65693}}

Ha, Hopewell Rock, daar ben ik een paar jaar geleden ook geweest! Toen was het water ook hoog dus ik ben niet onder de rots doorgeweest. Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan