Dag 14 - Terug in de tijd

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 17-08-2022 05:43

Vandaag moeten we heel lang rijden. Maar we hebben wel twee leuke plekken waar we gaan stoppen. Eentje waar we lekker een cakeje gingen eten met heerlijke slagroom en gekleurde hagelslag erop (helaas geen lekker chips ome rick….hihihihi). Dat was bij Riviere du Loup. We keken daar heel mooi uit over de baai met allemaal rotsen en stenen. Heerlijk klimmen.

We gingen lunchen in Grand Falls met een heerlijk broodje knakworst. We keken naar een hele grote waterval….niet zo groot als de Niagra watervallen, maar toch wel groot. Toen we weer op pad gingen kwamen er hele donkere wolken aan. Dat was best mooi want de zon scheen ook, maar we zagen in de verte ook de regen al. Dat werd dus een regenboog.

We hadden zo ver gereden dat het een uur later was geworden. Dat vond ik wel heel raar!!! We kwamen dus in een andere tijdzone….oh nee jetlag! We gingen ook nog even naar de supermarkt en daar zagen we hele gekke chips…chips van gebraden kippen???? Dat vindt ome rick vast wel heel lekker. Meenemen dus. En we hadden ook nog een kaugomballen automaatje gekregen die het echt deed.

Om 9 uur kwamen we op de camping aan (voor ons was het dus pas 8 uur dus ik mocht gelukkig nog heel even opblijven). Mama deed er snel een pizza erin (ja dat kan ook in onze mega luxe camper….. :) en toen lekker slapen. Morgen lekker weer zwemmen.

Reacties

Oma Lucie 18-08-2022 13:20 {{button-65720}}

Lieve Sanna,
Dank je wel voor je mooie verhalen.
Ik vind het super.
En jullie vliegen en rijden zomaar door alle tijdzones heen. Ach een uurtje meer of minder doet er niet toe. 🕘😃 Of was dat een kwartiertje met de trein? 😉
Maar het is geweldig wat je allemaal ziet en dat is in het echt mooier en indrukwekkender dan op een plaatje. Alhoewel een zwembad is en blijft een zwembad en daar zien jullie er heel veel van. Maar ik geef mama gelijk het water moet wel warm zijn. 🥶😃
Nog heel veel plezier.
Lekkere knuffelkus voor jou en Nora. 🥰😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan