Dag 17 - stormerige dag - stormy day

Door Canada Roadtrip Muldertjes - 21-08-2022 05:47

Papa en mama zeggen dat ik verslaafd ben aan TikTok…..bij deze camping was er namelijk super goeie wifi.....lekkerrrrrrrrrrrrrrr, dus ik heb filmpjes gedoawnload EN ik heb met mijn bestie Robin Zoe gebeld. Dat was super fijn. Vandaag reizen we verder naar Nova Scotia.

Het weer is een beetje raar : soms regen, veel donkere luchten maar ook zon…dus we zien ook een regenboooooooog. We moesten ook nog even boodschappen doen. En we vonden gebarsten uien chips voor ome rick (zie foto) en Grolsch voor papa 😉 Lekkerrrrrrrrrrrrr

De omgeving is echt heel mooi, hoge bergen en wilde zee. Toen we op de camping aankwamen waaide het best wel hard. De camping stond op een hoge rots aan de zee dus we zagen de zon onderzakken. Toen hebben we nog even gegeten…..lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

We zijn er bijna weggewaaid toen we even naar het strand ging om stenen te zoeken.  De meneer van de camping kwam ons waarschuwen dat er een weeralarm was. De camper ging de hele nacht heen en weer van de wind, ik kon er bijna niet van slapen.

Ps: tel de woorden lekkerrrrrrrrrrrrrr 😊

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan