Zaterdag en zondag

Door Edith, Silke & Stijn - 19-03-2023 12:14

Zaterdag 18/3

Thanks god, it’s flyday!

 

Hoewel ik liever dit zorgeloos leventje wil aanhouden moet ik toch weer naar huis, geld verdienen en plannen maken voor de volgende trip! 

 

Met de taxi naar de luchthaven duurde slechts 10min. Ik was reeds online ingecheckt dus moest ik nog enkel de valiezen afgeven. 

Zeer vlot, dit kon minder gezegd worden van TSA. Hoewel ik weer bijzonder goed voorbereid was, waren die voor mij dit minder… iemand vergat zijn bagage voor de controle enzo sloot de rij even tot ze wisten van wie die was. Een half dronken man kwam deze uiteindelijk ophalen. Hopelijk moet die niet op mijn vlucht. 

 

Tegen 9u eindelijk door de security en nu iets vinden om te eten. Een laatste American breakfast binnengespeeld en dan was het wachten tot bijna 11u tot het boarded begon. Eerste vlucht gaat richting Chicago. 3u36m vliegen. Pff.. terug keren is altijd lastiger dan vertrekken. 

 

Eenmaal aangekomen op het volle vliegtuig merk ik dat er geen televisieschermen zijn. Mijn handbagage zit redelijk ver weg, men oortjes voor mijn iPhone zitten erin dus zal het een saaie vlucht worden. 

Na bijna 2u vliegen brengen ze wat pretzels en iets om te drinken. Werd wel wat tijd. Het is super warm in het vliegtuig en ja, ik ben weer diegene die zonder drinken het vliegtuig opstapt. 

 

Iets alter dan gepland landen we in Chicago. Op naar de volgende vlucht. Veranderen van Terminal en het boarden is reeds begonnen. Ik kan direct instappen. 

Het is precies een nieuw vliegtuig. Alles is nog tip top in orde. Deze keer wel met televisieschermen. 

Slapen lukt me niet, maar enkele films later landen we zeer zachtjes in Schiphol. 

Dat is toch hetgeen de piloot zegt, want een uitzicht heb ik niet. Alles zit potdicht van de mist. 

 

Snel de bagage ophalen en de bus terug naar Van der Valk nemen. 

Ik besluit nog even een ontbijt te nemen bij het hotel. Nu nog even naar huis rijden en deze vakantie zit er helaas al op...

Reacties

GEERT DEGRYSE 19-03-2023 22:13 {{button-66854}}

bedankt voor de mooie info en foto's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan