Vrijdag 17/3

Door Edith, Silke & Stijn - 19-03-2023 12:09

Hola! Vandaag vroeg wakker en om 8u30 ben ik al helemaal klaar om de camper in te leveren. Tanks gedumpt, fresh water aangevuld, getankt en propaan bijgevuld. 

Dit moet een record zijn!

 

Tegen 9u ben ik al op de inlever locatie. 

Hopelijk valt het niemand op dat er enkele krassen zijn aan de zijkant van het voertuig. Blijkbaar toch ergens langs een struik gehaperd. 

 

Het inleveren gaat super vlot, alles wordt nog eens bekeken en mijn leftover’s worden in het rek gelegd. Voila, enkel nog afrekenen voor de extra afgelegde mijlen en het zit erop!

3408 mijl en bijna 94u achter het stuur gezeten!

Bij deze was dit dan ook de langste trip die ik al deed. 

 

Enkele losgekomen vijzen afgegeven en een stuk hout die vanonder de slide-out kwam. Dit zullen ze toch nog moeten bekijken vooraleer ze deze nog eens verhuren. 

Mijn telefoon verbond zich direct met de WiFi van Roadbear. Snel een Uber geboekt en ik kon naar het renaissance hotel Las Vegas. Iets voor 10 kwam ik aan bij het hotel. Gelukkig was mijn kamer al vrij en kon ik al inchecken. 

 

Valiezen achterlaten en de strip gaan verkennen. Gezien ik even verwijderd was van de strip heb ik de monorail genomen. Planning voor deze morgen/middag: Flamigo, Caesars palace, belagio…

Tegen de middag ga ik naar het buffet in Belagio. 46 dollar pp. 🤞hopelijk geen taco’s op het menu!

Zeer blij, zeer ruim assortiment, vlees, vis, ontbijt, fruit, dessert. Heel veel lekkers!

 

Na een uurtje ben ik echt vol gegeten…

Dit moet ik even afwandelen. Nog de cosmopolitan gaan bezoeken en even terug naar het hotel. 

Tegen een uur of 6 terug naar de strip, eerlijk ik voel het al redelijk in de voeten, al dat wandelen. 

 

Vegas is na het donker echt compleet anders. De vele lichtjes zorgen voor sfeer en gezelligheid. Nu de zon onder is zijn ook meer dronken mensen in het straatbeeld. Straalbezopen zitten ze aan een slotmachine of liggen ze letterlijk in de goot. Ja, het nachtleven is begonnen. 

 

Opnieuw even naar Bellagio, de fonteinen gaan bekijken. Het blijft altijd machtig deze te zien. 

 

Vandaag is het Saint-Patricksday, uiteraard is de Irish pub bij New York New York omgetoverd tot een waar festival terrein. 

 

Een show heb ik deze trip niet ingepland. Ik heb het gevoel dat deze shows in Vegas voor de artiesten niet meer speciaal zijn door het vele optreden. De enigste show die me misschien wat intresseerde was de show ‘O’ van Cirque du solei. Maar die was me iets te duur. Tickets begonnen aan 178 dollar. 

 

Tegen 22u ga ik nog naar Freemontstreet. Helaas, telefoon plat en geen foto’s meer kunnen nemen. Best dat dit niet mijn eerste trip naar Vegas is. 

 

Tegen middernacht ga ik terug naar het hotel. 20km gewandeld volgens mijn telefoon op de strip. Zou wel eens goed kunnen. 

 

Zo, valiezen staan klaar om morgen zorgeloos te kunnen vertrekken naar de luchthaven.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan