Woensdag 8/3

Door Edith, Silke & Stijn - 10-03-2023 01:32

Tegen een uur of 9 klaar om te vertrekken. Ik heb zicht op de I-10, de snelweg richting El Paso. De file is al opgelost en ik besluit de weg op te gaan. 

Het is veel minder warm dan gisteren. “Between the 50’s en 60’s”, hoor ik op een weerbericht tijdens een pauze. 

 

Niet echt het weer om veel te bezoeken, maar wel een ideaal rij-weertje. 

 

Na ongv. 300 mijl op de interstate besluit ik om naar de highways over te stappen. Ik wil absoluut de p.m. (avond) spits vermijden in El Paso. 

 

Onderweg even gestopt bij een Walmart en aan de praat geraakt met een Nederlander die hier al sinds 1978 woont. Via een uitwisselingsproject hier komen studeren en nooit meer thuis geraakt. 

 

Zijn broer woont nog in Brussel en de rest van de familie woont in Nederland. Zelf was hij ooit ook opvanggezin voor een uitwisselingsstudent die het niet kon vinden met de familie waar hij moest verblijven. 

Zijn vrouw is van Poolse afkomst, ze waren hier ook op vakantie. Zijn vrouw zat op hotel maar hij wou liever een biertje gaan drinken. 

 

Bijzonder aangename man, hoewel ik veel zin had om samen iets te drinken heb ik toch afscheid genomen en men weg verder gezet. 

 

Via het bergachtige Lincon Forrest kom ik aan bij mijn overnachtingsplaats. Opnieuw boondocking, prachtig meer met verhard zand was voor mij, net als vele anderen de ideale plaats. 

Het is reeds lang donker, dus manoeuvreer ik me zo stil mogelijk tussen de overige RV’s. 

Morgen bezoek ik the white sand dunes, enkele mijlen van hier. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan