LA - Venice Beach

Door Smetjes go USA - 26-07-2022 04:16

Lastige ochtend want is niet evident om na zo een tijd alles terug in de valiezen te steken.  Daarnaast hebben we ook nog wat eten dat we willen meenemen.  Er zijn een paar buren op de campground blij met wat we uitdelen :-)

Daarna 20 minuutjes gereden naar El Monte (waar we de camper moeten inleveren).  Het inleveren gaat vlot, maar daarna een taxi vinden die 5 personen + heel wat bagage naar Venice Beach wil brengen loopt moeizamer.  Uiteindelijk belanden Hanne, Simon en ik in 1 taxi en Kobe en Nico nemen een Uber.  Wij 3 betalen 100$ en Nico en Kobe betalen 40$... Lang leve Uber dus.

Ons appartementje is nog niet gekuist, maar we mogen de bagage al laten staan.  Daarna verkennen we even de buurt, lunchen en gaan dan terug om ons te installeren.  

Heel tof appartementje, goed uitgerust, 2 badkamers en 2 slaapkamers (2 2-persoonsbedden in de kamer van de kids), een verademing om terug zoveel plaats te hebben.

Et voilà, bij deze enkel nog wat foto's.  De laatste dagen zijn zon, zee en fun (oa surflessen voor de kids).  Vooral Kobe is hier in zijn nopjes, we zitten vlakbij grote skateparken, hij komt hier ogen te kort.

Als ik dit schrijf, gaan we straks nog voor de laatste keer eten en morgen dan richting luchthaven.  't Is goed geweest... 't is écht goed geweest.  We hebben lang op deze reis gewacht en het was alles en meer dan we hadden verwacht.  Onze rugzakken zijn goed gevuld met prachtige herinneringen en onze banden zijn nog wat versterkt.  Alleen maar dankbaar kan ik zijn.

 

En voor de lezers tot op het draadje: we hebben deze namiddag met Hanne's gastfamilie voor volgend jaar gebeld.  We zijn ervan overtuigd dat ze enorm veel chance heeft met waar ze terecht zal komen.  Jason en Brett zijn heel enthousiast en spreken direct over een skipas die ze zal kunnen gebruiken (ze wonen op 20 min van een skigebied en het is daar een echte winter), ze zullen kamperen, een paar keer naar Chicago gaan, gaan vissen,... We hebben haar 2 'zussen' leren kennen en de hond gezien (1 vd 2).  Hanne is hun 5e exchange student en je merkt dat ze weten waar ze over spreken.  Een grote OEF!

 

Reacties

swa_vandeun@hotmail.com 26-07-2022 11:39 {{button-64579}}

Superblij dat jullie het zo goed gesteld hebben. Zo'n reis doet wat men een mens én met het gezin.
Dank je wel Saskia om ons te laten meegenieten.
Ik kijk al uit naar de blog van Hanne...
Veilige terugreis.

Kathleen De Smet 26-07-2022 13:17 {{button-64585}}

Veilige terugreis !!

Evelyn 26-07-2022 19:41 {{button-64598}}

Zo immens blij voor jullie! Herinneringen om te koesteren en we gaan Hanne missen maar ze zal de tijd van haar leven hebben! Tot heel binnenkort! ❤️❤️❤️

Jeroen 04-08-2022 09:21 {{button-65047}}

Terug aan het werk en dus tijd om jullie blog te lezen..
ik had wat in te halen, leest als een leuke roman, misschien een carrièreswith overwegen Sas:-)

Zalig, ik was geen Amerika-fan, veel andere dingen die ik eerst wou doen, maar je hebt me toch goesting doen krijgen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan