Bryce Canyon

Door Smetjes go USA - 16-07-2022 05:58

Geslapen tot 8u vandaag en dan een 2e poging gedaan om american pancakes te bakken.  De eerste poging was op zich niet slecht, behalve dat onze pan brol was en dat ze volledig aangebakken was.  Ons brandalarm was afgegaan, niet ideaal...  Dan maar in een campingwinkel een nieuw anti-aanbakpannetje gekocht.  Spijtig genoeg was de 2e poging niet veel beter, niet veel gemerkt van het niet kunnen aanbakken van het pannetje.  Na 10 sukkels van pannenkoeken gebakken te hebben het ik het nieuwe pannetje en de rest van de pancake mix in de vuilbak gekieperd.  Als we nog van die pancakes gaan eten, zal het in een ontbijtzaak zijn, maar niet meer in de camper :-)

Geroutineerd als we ondertussen zijn, de RV8 klaargemaakt voor de volgende rit.  Dwz vuil water dumpen, proper water in de tank doen, water en electriciteit afkoppelen en de blokken om de RV waterpas te zetten wegdoen.  Loopt ondertussen als een trein.

Geen lange rit vandaag naar Bryce Canyon.  Hoewel ik dacht dat dit een heel populair park was, was het daar heel rustig.  Ons op de parking van de shuttlebus gezet en naar het Visitor center vertrokken.

Terug veel uitleg, duidelijke plannetjes en een mooie shop.  Terug op de bus naar de eerste viewpoint en echt van onze sokken geblazen... een ongelofelijk indrukwekkende canyon!

Tja, veel kan ik daar niet over schrijven...

We hebben onze wandelschoenen aan en dus willen we wandelen.  Een aanrader is blijkbaar de Queen's garden trail in combinatie met de Navajo loop trail.  Volgens de gids is het goed zweten, maar je zal je altijd deze wandeling herinneren.  Wel, is helemaal juist.  Als je neerdaalt in de canyon is de stilte van de natuur indrukwekkend en het zicht natuurlijk ook.

Goed gepuft maar o zo blij dat we deze wandeling gedaan hebben.  Daarna doorgereden naar onze campground waar ik nu deze blog bijwerk.  Morgen een lange rit naar Arches, we zijn weeral benieuwd!

 

 

Reacties

Evelyn 16-07-2022 11:00 {{button-63950}}

Prachtig hè. Wij hadden daar een onweer met een temperatuur schommeling van +30 graden en hagelstorm bij 5 graden. Crazy… inderdaad opletten voor de floots!

Reizen met de RV lijkt mij wel een zeer unieke ervaring 😀
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan