Reisdag

Door Smetjes go USA - 05-07-2022 05:35

Ongerust omdat de Nederlandse boeren acties in Schiphol aangekondigd hadden, zijn we al om 0u30 vertrokken 'deze' morgen.  Vlot gereden tot een prachtige parking in Schiphol, so far so good.  Schiphol zelf was niet echt ok: chaotisch, vuil, de helft van de check-in balies werkte niet en vooral: meer dan 2u aangeschoven om door security te geraken.  We hadden veel tijd ... gelukkig maar.

In München verliep alles een stuk vlotter.  Iets over 11u zijn we aan boord gegaan van een mega-groot vliegtuig, de eerste keer dat er een benedenverdieping voor de toiletten was.  Spijtig genoeg moesten we de hele vliegreis mondmaskers dragen, blijkbaar een Duitse maatregel.  Bijna 12u duurde de vlucht naar LA, we hadden dat precies een beetje onderschat.  Gelukkig een heel zachte vlucht en veel entertainment via de schermen.  Eenmaal uitgestapt, mochten we terug ... aanschuiven.  Een klein uurtje hebben we aangeschoven om door immigration te geraken, wel vlotjes binnen gemogen.  

Daarna taxi (een grote van, want 5 personen en 5 grote zakken) naar het hotel dat vlakbij de luchthaven ligt.  Nico en Kobe hebben kort gezwommen en daarna zijn we uitgehongerd en compleet kapot iets gaan eten aan de overkant van de straat.  Morgenochtend afspraak om de camper op te halen, maar nu eerst: veel en lang slapen, 't is nodig :-)

 

 

 

 

 

Reacties

swa_vandeun@hotmail.com 07-07-2022 18:06 {{button-63640}}

leuk om jullie te kunnen volgen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan