Uit met de pret.

Door Flip van Pruissen - 12-09-2011 08:56

Sommige van jullie zagen het natuurlijk al aankomen, en het is dan ook gebeurd. De vakantie is afgelopen. Uit met de pret. Las Vegas heeft me te pakken genomen! Ik heb alles vergokt inclusief de camper en moet de vakantie afbreken. En, oh ja, ik kom alleen naar huis want ik heb voor Tineke nog een mooi prijsje kunnen maken (als "babe"). Kan ik tenminste nog naar huis.

Alle gekheid op een stokje. Van ons zullen ze in Las Vegas niet rijk worden. We hebben vandaag een leuke dag gehad in dit dürp, zoals Tineke het noemt. (Een lange rechte straat met lintbebouwing).  We hebben deze knotsgekke stad met verbazing aangezien. Wat een drukte, wat een licht en alles voor geld en nog eens geld. De buitenshows bekeken, hier en daar wat gegokt, gegeten en gedronken en nu weer thuis. 

Voor ik verder ga wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties, We lezen ze met veel plezier en het stimuleert om hiermee verder te gaan. 

Toen we gisteravond aan kwamen en we ons vestigden op de KOA camping midden in de stad naast Circus Circus, was er een wat oudere medewerker van de camping die even een praatje kwam maken. Naast dat we binnen een kwartier wisten wat ie verdiende, wat z'n camper kostte en wat ie zoal aan huizen bezat, zei hij ook dat het in Las Vegas vrijwel nooit regende, "slechts zo'n 10 dagen per jaar". En wat denk je: een paar uur later een ferme bui. En als dat nog niet genoeg was begon het vandaag weer te regenen. Een bui van jewelste dit keer. De camping werd een riviertje. Ik denk dat als wij hier nog even blijven, ze hun jaarlijkse quotum meteen versnoept hebben! Gelukkig wordt het na zo'n bui direct weer zonnig, maar bijzonder is het wel. (Nee, voor júllie niet).


Morgen vertrekken we richting Zion National Park en ik vermoed dat het wel weer even zal duren voor we weer een bericht kunnen sturen.

Tot later.

Reacties

Jose 13-09-2011 12:12 {{button-3565}}

Ga vooral door, want voor ons is het ook leuk en de foto's zijn prachtig! Groetjes

wil en marga en de hundjes 13-09-2011 15:54 {{button-3572}}

jij kunt mensen op stang jagen!!! we kijken weer uit naar jullie verslag èn de foto's weer heel veel groetjes èn knuffels

marie thérèse 13-09-2011 20:19 {{button-3579}}

ik heb al plaatjes bekeken op google en het is ook weer schitterend! Je kunt dan alleen maar stil worden. De keuze tussen het dürp en de natuur is dan snel gemaakt! Maar ja, een beetje vegasgeld maakt reizen wel mogelijk!
Ik kijk weer uit naar het volgende verhaal.

maartje 19-09-2011 13:38 {{button-3832}}

Beste Flip,

Wat valt er te winnen als je de hoofdprijs al hebt?

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan