9 t/m 12 augustus-San Diego en naar huis

Door Familie Houtkamp - 13-08-2022 21:43

 Vanuit Lake Havasu zijn we lekker bijtijds naar San Diego gereden. Hier willen we shoppen voor wat we nog mee willen nemen naar Nederland. Ook moet er nog gegeten worden bij Chick-fil-a, een fasfoodketen op Emma dr lijstje. 

Verder hebben we niet echt de behoefte om de drukte van de stad op te zoeken. Ons hotel ligt in de haven. Daar kun je heerlijk wandelen en eten.

We zijn nog wel even naar Old town San Diego state historic park geweest. Hier waan je je in Mexico. We hebben hier leuk gewinkeld en zalig gegeten maar geen enkele foto gemaakt.

Je merkt dat we een hoop indrukken te verwerken hebben. 25 dagen op pad zijn is fantastisch, indrukwekkend, maar ook best vermoeiend. We genieten nog steeds ontzettend, maar we zijn ook vol van alles. Alsof er geen plaats meer is voor nieuwe indrukken.

We vliegen vanaf LAX. Geen grote afstand vanaf San Diego. Het is zo'n twee en een half uur rijden. Maar rondom LA is het altijd druk, en je weet niet wat je tegen hebt dus we besluiten gewoon RUIM op tijd weg te gaan zodat we zo relaxed mogelijk kunnen reizen.

Er zat alleen niets tegen, dus we waren echt HEEL vroeg op het vliegveld. Auto inleveren ging smooth. Gelukkig konden we ondanks dat we echt heel vroeg waren, wel al de koffers inchecken. Daarna op ons gemak door de security en langs de douane. 

Lekker wat eten, next level nekkussens aangeschaft en serietje gekeken. 

Boarden ging vlot, en nadat we lekker geïnstalleerd waren zijn we nog even verder gegaan met onze serie, kregen we nog wat eten en hebben we nog wat geslapen. 11 vliegen is best pittig vinden we.

Het overstappen op Frankfurt verloopt hectisch, vooral omdat we maar iets meer dan een half uur hebben en ze het in Duitsland nodig vinden je nog een keer grondig door de security te gooien. Bizar, als je bedenkt dat we zo vanuit het vliegtuig komen en in Amerika besnuffeld zijn door honden, door de x-ray moesten en gefouilleerd werden.

Het nam allemaal nogal wat tijd in beslag waardoor we echt moesten racen naar de gate. Vervolgens nog een klein uurtje de lucht in en geland op Schiphol.

Tot zover is de reis vanaf het eerste moment zonder noemenswaardige tegenslag verlopen. En ook nu zorgt het universum weer voor ontspanning. Ik hoef namelijk niet meteen koffers uit te pakken, wasjes te draaien en puin te ruimen. Er was namelijk maar 1 koffer. De rest wordt God weet wanneer nagezonden. Beeeetje jammer....

Dit was het einde van een fantastische vakantie. Het heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Wat een heerlijke weken samen hebben we gehad! ❤️

 

 

Reacties

Eduard 17-08-2022 20:26 {{button-65705}}

Bedankt voor de reisverslagen en de foto’s. Het was heel leuk om jullie te volgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan