25 juli - Monterey (en jarig)

Door Familie Houtkamp - 26-07-2022 23:10

Vanmorgen wat bijtijds op want we moeten alles gereed maken voor de roadtrip. We hebben gister bij de 7eleven wat gehaald om te ontbijten. Om 9.00 worden we opgehaald door de Lyft. Terug naar het vliegveld om de auto op te halen. 

We hadden al gekozen voor een full size SUV. Jos zei maar steeds dat ie hoopte op een upgrade. Nou die kregen we. Niet in grootte, maar wel in luxe. Bij de auto die we kregen deed de boardcomputer het niet. En dan zijn ze blijkbaar verplicht je te upgraden. Dus we zitten als vorsten, en hebben naffie in de auto. Jos is blij! 

De eerste paar mijlen zijn toch wat onwennig en spannend. Maar het wende snel.

Vandaag geen touristische route maar zsm naar Monterey, want we zijn daar alleen vandaag maar en willen zo veel mogelijk uit deze dag halen.

De rit ging voorspoedig en voor we het weten zijn we er. Snel de spullen in de kamer en kaartjes bestellen voor het aquarium. Die moet spectaculair zijn.

En dat was het. Prachtige aquaria, veel uitleg en als klap op de vuurpijl prachtige aquaria vol kwallen:

Na het aquarium zijn we in Monterey nog even op jacht gegaan naar een koelkastmagneet en een taartje. Want geen verjaardag zonder taart natuurlijk! Als we de buit binnen hebben zijn we wel toe aan een beetje onspanning. We hebben eerst even lekker over het stand gewandeld, obs hotel ligt direct aan het strand.

Vervolgens zijn we even op de kamer gaan liggen. Emma en ik lekker een serietje kijken. 

Tenslotte nog lekker, luxe uit eten geweest voor mijn verjaardag bij een steakhouse. Eten fotograferen is niet mijn sterkste kant, maar u ziet hier een supermalse, perfect bereidde filet mignon van 11 ounces, met garlic mashed potatoes en spinazie. Erbij had ik een lokale La crema.chardonnay, waar ik wel een bad mee zou willen vullen. Zoooo lekker!

Wat was dit een fijne dag. Monterey is heel charmant. Was er graag een dagje langer gebleven. En wat voel ik me bevoorrecht op deze mooie plek mijn verjaardag te mogen vieren.

 

Reacties

Eduard 27-07-2022 11:01 {{button-64627}}

Heerlijk dat alles zo naar wens gaat. Fijn dat jullie zo’n goede upgrade hebben gekregen van de auto. Ziet er gelikt uit. Veel veilige km’s en geniet met volle teugen.

Mary Klijn 27-07-2022 11:03 {{button-64628}}

Wat eten jullie toch steeds heerlijk. Wat een belevenis om je verjaardag in Monterey te mogen vieren toch🎂
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan