23 en 24 juli - San Francisco

Door Familie Houtkamp - 26-07-2022 03:44

Wat een verschil. Alles is hier anders. Het is druk, maar gemoedelijk, het is fris, het is gezellig, je ruikt de zee. Meteen toen we de stad inreden voelden we al dat deze vibe meer de onze is dan New York.

Na een onrustige jetleg nacht vertelde Bas me dat er een IHop heel dicht bij zat. Dáár wil ik heeeeel graag ontbijten. Gelukkig was het nog vroeg en hoefden we niet zo lang te wachten. Ik kreeg er natuurlijk enorme keuzestress, dus besloot voor een combo te gaan. Eieren, én hasbrowns, én bacon, én pancakes. LOVED IT!!!

Na dit ontbijtgeweld zijn we gaan lopen richting Lombard street, het kronkeligste straatje van Amerika. Het was maar 20 minuten lopen, maar poh...die straten gaan stjjl omhoog. Pittig wandeltochtje dus. Maar Lombard street was wel echt heel grappig.

Tijdens de terugweg ook nog hele mooie uitzichten.

Na een simpele lunch gingen we richting Pier 39, de zeeleeuwen bekijken. Wat denk je...? Gaan die pokkebeessies in de zomer naar mexico om te paren..... 5 zeeleeuwen hebben we gezien.... Beetje een teleurstelling.

Inmiddels waren we wel toe aan wat ontspanning en zijn we even gaan chillen op de hotelkamer. Daarna lekker vis eten op de pier.

Toen was het alweer 21.00. En waren we moe. 

Zondag zouden we gaan de stad gaan bekijken. Helaas kreeg ik een pittige aanval waardoor ik helemaal niet fit was. Ook blijkt dat de marathon van San Francisco vandaag is waardoor de halve stad is afgezet, er weinig bussen rijden en de ubers 2 keer zo duur zijn.

De kinderen vonden het gelukkig niet erg om in Fishermen's Warf te blijven. Dus daar hebben we lekker geshopt, een mexicaanse hotdog gegeten en een boottocht gemaakt. De Golden Gate Bridge was, net als gister, in mist gehuld. Dus we moesten het doen met een halve brug.

Het was evengoed indrukwekkend genoeg gelukkig.

Hiermee sluiten we 2 fantastische dagen San Francisco af. Morgen de huurauto ophalen en dan begint deel 2 van de vakantie: ROADTRIP!

Reacties

Jenneke 26-07-2022 08:54 {{button-64566}}

Erg leuk om te lezen allemaal! Uit de verhalen begrijp ik dat het een echte droomreis is en dat jullie volop genieten. Heerlijk!! Geniet nog maar even door! 😘

Eduard 26-07-2022 16:04 {{button-64592}}

Erg leuk om allerlei bekende dingen te zien en te lezen. Kan me daardoor goed indenken hoe en wat jullie voelen. Op naar de roadtrip. Ben benieuwd naar het volgende verslag.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan