28 juli-Las Vegas

Door Familie Houtkamp - 31-07-2022 01:40

Vandaag staat Las Vegas op het programma. We zijn hier maar 1 dag ennhet is best een stukje tijden vanuit Hollywood. 

Onderweg kijken we onze ogen uit, we zien de natuur veranderen en de uitzichten zijn prachtig.

Dan, vanuit het niets doemt daar Vegas op. We zetten Elvis op voor een extra dramatisch effect en rijden Vegas binnen. Wauw (alweer).

We slapen in het excalibur hotel. Als je het leuk vindt zoek het hotel dan eens op op Youtube, want ik kan niet beschrijven hoe extra dit alles is.

Als.we geinstalleerd zijn gaan Bas en Jos even chillen op de kamer. Emma en ik gaan lekker bij het zwembad liggen.

Als we er genoeg van hebben gaan we terug naar boven. Emma wil ook even chillen. Jos en ik gaan het hotel verkennen en proberen de vakantie terug te winnen, niet gelukt hahaha!

In theorie hoef je het hotel niet uit, zoveel is er te doen. We besluiten in het hotel te eten en dan de strip op te gaan. Dan is het wat afgekoeld en donkerder,wat natuurlijk veel mooier is dan overdag. We eten een 'hapje' bij de italiaan. Voortreffelijk, maar Godsamme, wat een hoeveelheden!

Het is tijd om The Strip op te gaan. Het is wat afgekoeld. Dat is fijn want vanmiddag was het 40 graden.

Op straat is het een feestje. Iedereen lijkt wel te drinken, maar niemand is vervelend. Op weg naar The Bellaggio kijken we onze ogen uit.

Bij the Bellaggio aangekomen begint de fontijnenshow bijna direct. Dat was echt zo indrukwekkend, kippenvel! Ik moest zelfs even een traantje wegpinken. Foto's van de fontijn heb ik niet gemaakt, ik wilde alleen genieten.

Het is op sommige foto's al te zien, de lucht werd al dreigender. En toen begon het keihard te regenen en onweren. Niet normaal! We kregen een fleetwarning per SMS. Het was de extreemste regenval sinds jaren. Binnen no time waren de straten rivieren. We waren door en door zeiknat toen we in het hotel aankwamen. En koud.... We zijn even gaan omkleden en nog een rondje door het hotel gegaan. Toen hadden de kinderen het wel gezien en zijn Jos en ik nog even samen een gokje gaan wagen. 

De volgende ochtend besloten we rustig aan te doen, en dan in het hotel te ontbijten. Er was een buffet en dat leek ons wel wat.

MIJN GOD. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt: een mexicaanse afdeling met tortilla's, aardappes met chorizo, quacamole, bonen en nog veel meer.

Een aziatische afdeling met noodels, sushi, dumplings, loempia's....

Een full american breakfast afdeling, een Italiaans gedeelte. Met breakfastpizza, pasta, eieren en noem maar op.

Een carvery, waar ze brisket, kip, shortribs en bijgerechten hadden.

Ook nog yoghurt, havermout, cereal en fruit.

Een coctailbar en een dessert buffet.

Ik heb van alles een beetje genomen, alles was lekker en vers. Ik kan vast verklappen dat ik serieus de rest van de dag niet meer gegeten heb hahaha!

Dan is het echt tijd om Vegas te verlaten. We weten dat er nog veel moois aankomt, maar we vinden het jammer dat we hier maar zo kort waren.

Nu op naar Zion, het eerste Nationale park!

Reacties

Eduard 31-07-2022 16:46 {{button-64866}}

Deze ervaring neemt niemand jullie meer af. Heerlijk om te lezen dat deze reis nu al een schot in de roos is.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan