4 en 5 augustus 2022- Antelope Canyon

Door Familie Houtkamp - 07-08-2022 01:11

Vandaag staat 1 van mijn hoogtepunten op het lijstje: Antelope Canyon.

Omdat we hiervan ten volle wilden genieten zonder drommen mensen hebben we in Nederland al een excursie geboekt. We gaan met een Navajo native als gids eerst de secret canyon bezoeken en dan nog naar de horseshoe bent.

Onze gids, Chance, is een hartsikke aardige man die heel veel weet te vertellen. We zijn de eerste groep, lekker vroeg. En we zijn een lekker klein groepje. Hij heeft dus alle tijd om ons van alles te vertellen en tips te geven over hoe we het beste kunnen fotograferen. En het is magisch.... Als je de foto's op google ziet denk je toch dat ze een tikje bewerkt zullen zijn. Maar het is er gewoon echt zo prachtig. Wij hebben alle foto's gewoon met onze smartphone gemaakt. De kleuren veranderen door het zonlicht die telkens anders de slot in schijnt.

Helemaal onder de indruk stappen we weer in de jeep, op naar de horseshoe bent. Dit is weer zo'n plek die niet op foto te vangen zijn. Het is immens diep en de kleuren zijn zo prachtig. Maar geen foto heeft dat goed gevangen helaas...

Na ruim drie uur zit de tocht erop. Wát een ervaring, niet normaal.

Omdat we al vroeg op.pad waren, ligt de dag nog voor ons. Emma heeft wat. ast van heimwee en wil graag even terug naar het hotel. Prima natuurlijk.

Naast Amerika bezoeken hebben we nog een droom in kunnen laten gaan voor Bas; schieten. Er was namelijk een schietbaan. Daar mocht hij uit een heel.arsenaal aan wapens drie stuks uitkiezen om mee te schieten. 

Uiteraard werd er veel uitgelegd en Bas pakte alles heel goed op. Vraag me niet waar hij mee geschoten heeft maar mijn God...wat een knallen, mét gehoorbescherming op. En de luchtverplaatsing. Het was al indrukwekkend om er naast te staan.

Bas deed het hartstikke goed en ving de terugslag goed op. Hij heeft genoten!

Deze topdag hebben we afgesloten bij big texas BBQ. Een restaurant waar je óf vroeg moet aanschuiven, óf in de rij moet. Wij kozen voor het eerste, we waren hongerig genoeg.

De BBQ!s worden om 7.00 aangestoken en het vlees ligt er de hele dag heerijk te garen. We hadden een combi; een broodje met langzaam gegaarde brisket (en Emma kip) en 3 ribs. Samen met coleslaw of potatoesalade en farmer beans. Wauwwww, vooral dat broodje brisket. Dat was zo insane lekker dat ik er nóg 1 besteld heb.

 

We sloten af met een warme peach cobler met vanilleijs. Emma koos voor brownie met ijs.

Wat een dag! Op alle fronten alleen maar genoten. 

Reacties

Eduard 07-08-2022 12:16 {{button-65228}}

Ongelofelijk wat een prachtige foto’s. Heel erg leuk om te zien hoe Bas heeft genoten van het schieten. Echt iets voor Bas. Had ook wel willen aanschuiven bij de bbq. Op naar een volgend hoogtepunt.

Mary Klijn 07-08-2022 12:16 {{button-65229}}

Wat maken jullie toch onwijs veel mee. Ook geweldig voor Bas dat een van zijn dromen nu waarheid is geworden 😉😊😘😘😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan