camper inleveren en nog een middag Miami Beach

Door Nanny+Esther - 31-03-2018 03:12

Het is hier nu vrijdagavond. Gisteren hebben we heerlijk lui aan het water gezeten. In de avond de koffers verder ingepakt en de camper netjes opgeruimd. Je kunt nu eenmaal geen rijdende vuilnisbelt inleveren. 

Vanochtend ging om half 7 de wekker. Om 8:10 zijn we vertrokken richting Miami omdat de camper uiterlijk om 11:00 afgeleverd moest worden. Ieder uur dat je te laat komt, kost 57 dollar! We waren er keurig op tijd om 10:00. Alles werd gecheckt en El Monte belde een taxi die ons naar het hotel vlakbij de luchthaven zou brengen. Om 11:30 arriveerden we daar. Hotel is wel netjes maar er was niets te doen. Pffffff, en nu?? Moesten we tot zaterdagmiddag 15:00 wachten om in te checken voor onze vlucht? Nou, mooi niet. We zijn naar de receptie gelopen en hebben gevraagd of men daar een taxi wilde bellen die ons naar Miami beach zou brengen. Om 14:00 waren we op de plek van bestemming en we hadden met de chauffeur afgesproken dat hij ons om 20:00 weer zou ophalen en terugbrengen naar het hotel. We waren een stukje zuidelijker dan waar we 4 weken geleden waren. Miami south beach gaat dag en nacht door. Eerst hebben we een stukje over het strand gelopen en daarna over een paar boulevards. Aan het begin van de avond nog ergens lekker gegeten en een glaasje rose erbij gedronken van 12 dollar!!! per glas en daarna nog terug naar het strand waar de zon inmiddels onderging. De taxichauffeur stond weer keurig op tijd klaar en een half uur later waren we terug in het hotel.

Morgen mogen we om 13:00 uitchecken. Rond 14:30 brengt een shuttlebusje ons dan naar de luchthaven. Om 19:15 vliegen we naar Atlanta en om 22:35 stappen we in het vliegtuig naar Amsterdam.

We hebben er 4 geweldige weken op zitten. Dit was echt super!! We gaan dit zeker nog een keer doen. Eerst maar eens bedenken welk gedeelte van Amerika we dan graag willen zien.

 

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan