Crystal river en Cedar key

Door Nanny+Esther - 17-03-2018 02:35

We zijn toch weer iets eerder online dan gedacht. Gisteren, op donderdag kwamen we rond het middaguur aan in crystal river, bij RV park Eleanor Oaks. Toen we daar aankwamen bleek er niemand bij de receptie te zijn om in te checken. Later bleek dat de eigenaar aan het pokeren was... Na wat heen en weer bellen kwam er iemand die ons een plek toewees. Toen we daar eenmaal stonden gingen we eens goed om ons heen kijken. Waar waren we nou beland???? Alle campers waren zo goed als leeg; er was bijna niemand aanwezig. Toen we de toiletten en douches gingen bekijken werden we niet blij. Kapotte toiletten, muren waar tegels vanaf waren. De douches zagen er vies uit. We zijn maar even in de buurt bij de rivier gaan wandelen; dat zag er allemaal best leuk uit maar ja, morgen hadden we nog een hele dag....Tegen de avond werd het drukker op de camping en waren er kinderen buiten aan het spelen. Het was een staplaats voor mensen met seizoenswerk. Ze blijven dan in hun camper wonen en trekken het land door om te kijken waar er werk is. Het was een grote bende. 

Wel goed geslapen en vrijdagochtend kwam Esther op het idee om naar Cedar Key te rijden. Dat is ongeveer 75 km naar het noorden. We hebbben ons niet afgemeld en zijn na het ontbijt vertrokken. We kwamen om 11:00 aan. Maar omdat dit een hele populaire bestemming is en we niet gereserveerd hadden, waren we benieuwd of de camping Sunset Isle nog een plekje voor ons had. 

Aan de receptie zaten 2 gezellige dames die zeiden dat we een risico hadden genomen om zonder reservering te komen. Toen we vertelden dat we van de vorige camping "gevlucht" waren, kregen we een plekje aan het water!!!! Wat wil je nog meer?

We hebben de rest van de dag kennis gemaakt met wat aardige mensen die daar al langer logeerden en hebben ons vermaakt aan het water. Toen het te fris werd, lekker gegeten en daarna naar de zonsondergang gekeken.

Morgenochtend vroeg op want het water waar we op uitkijken, blijkt een lagune te zijn. Iemand vertelde ons dat het vroeg in de ochtend eb is en dat dus alles droog staat. Er schijnen dan veel vogels te zijn. We zijn benieuwd.

Rond 11 uur moeten we weer vertrekken en dan gaat de reis verder naar Hillsborough river state park. Dat is weer een groot natuurpark zonder wifi. Maandag laten we weten hoe het daar was. Het weer wordt in ieder geval warmer nu we richting het zuiden gaan smiley

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan