Oscar Scherer state park en Fort Meyers beach

Door Nanny+Esther - 23-03-2018 02:14

Woensdagochtend naar het natuurpark Oscar Scherer statepark gereden waar we rond 13:30 arriveerden. Ook dit is een mooi park met veel water en grote (roof)vogels. De campground was best groot maar we hadden veel privacy bij onze plek. We hebben een wandeling naar het meer gemaakt en hebben daarna nog even in de zon gezeten bij de camper. In de avond gelezen en rond 23:00 naar bed.

Vanochtend om 8:00 opgestaan en na het ontbijt alles klaargemaakt voor vertrek naar Fort Myers beach. We blijven daar 1 nacht bij Red coconut RV park. Onderweg nog even een paar boodschappen gedaan en toen we bijna op de plaats van bestemming waren stonden we in de file. Wij bleven netjes rechts rijden en vroegen ons af waarom er zoveel mensen links van ons passeerden. Konden die niet gewoon op hun beurt wachten??? Na een half uur kwamen we erachter dat de rechter rijstrook bedoeld was als afslag om naar een baseballwedstrijd te kijken.....Nou ja, dan gaan wij ook maar naar de linker rijstrook. 

Bij aankomst bij het RV park dachten we: wat is dit nu weer???? De campground is 1 grote chaos en de campers staan zo dicht elkaar dat je de bijna de buren kunt horen praten. Hoe gaan we onze camper hier tussen zetten???? MAAR: we kregen hulp met inparkeren en staan nu op het zand OP het strand. De douches en toiletten bleken schoon. Dus wat heb je nog meer nodig??

Toen we geinstaleerd waren, hebben we onze stoeltjes gepakt en zijn naar het strand gelopen. Daar hebben we een uurtje gezeten. Daarna een flinke wandeling naar het kleine, toeristische centrum gemaakt. Rond 17:30 waren we terug en zijn we een hapje gaan eten. En daarna natuurlijk naar de schitterende zonsondergang gekeken. 

Morgen weer op tijd op. We gaan eerst richting Sanibel Island. Dat is hier ongeveer 25 km vandaan. Schijnt beroemd te zijn om zijn schelpen dus we gaan daar een kijkje nemen. Daarna naar Naples/Marco Island waar we 2 dagen blijven.

Tot gauw!

 

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan