Marco Island

Door Nanny+Esther - 25-03-2018 00:06

Vandaag een relaxdag gehouden. Wel vroeg opgestaan want we waren wakker van de rooklucht die om ons heen hing. Een paar mijl hiervandaan zijn er natuurbranden. We hebben natuurlijk al bij medekampeerders geinformeerd maar die zeggen dat alles oke is. Men is druk bezig met blussen maar de lucht in de wijde omgeving is 1 rookwolk.  We reden om 9:45 richting Marco Island waar we een half uur later arriveerden. We zagen verder niemand met een camper dus we vroegen ons af of we wel op de parkeerplaats mochten staan die we gevonden hadden. Was ook vrij krap maar we hebben de camper in een plek gemanoevreerd. Ja, dat gaat een stuk beter als 3 weken geleden hahaha...we vroegen aan een stel mensen die ook geparkeerd stonden of we hier mochten staan en zij dachten van wel. Oke, gewoon gaan dus. 

Stoeltjes meegenomen en de andere mensen gevolgd om bij het strand (south beach)  te komen. Dit zag er heel anders uit dan het strand van gisteren. Daar was allemaal laagbouw. Hier staan grote, hoge flats. Zoiets als Benidorm maar dan andersfrown

Nadat we gesetteld waren, kwam Esther op het idee om baddoeken en water te halen; ook hier nergens een tentje waar je iets kunt drinken. Toen Esther terugkwam bij de parkeerplaats, kwam er een parkranger aangereden. Die bleef met haar auto voor de camper staan....toen Esther  vroeg of ze hier mocht parkeren, was het antwoord "nee'. De dame was in eerste instantie kortaf maar toen ze hoorde dat ik uit Nederland kwam, werd ze aardiger. Esther kreeg zelfs toestemming om tot 14:00 te blijven staan smiley. Dus daarna een paar uur heerlijk aan het strand gezeten en natuurlijk keurig op tijd terug. 

Daarna nog even een paar boodschappen gedaan en getankt en daarna terug naar de camping. 

Morgen gaan we dwars door de Everglades waar we om 14:00 meegaan met een airboat die ons de moerassen in brengt. Daar zullen wel veel muggen zitten.....Daarna gaan we naar KOA camping Davie waar we 1 nacht blijven.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan