Saint Augustine

Door Nanny+Esther - 11-03-2018 02:01

Vanochtend een beetje uitgeslapen; Nanny was eerder wakker en zat al lekker in het zonnetje toen Esther wakker werd. Rustig ontbeten en een beetje zitten lezen. Er zit een eekhoorn bij onze camper die steeds komt kijken wat we aan het doen zijn smiley.

Daarna bij de receptie tickets gekocht om met een trolleybus de stad in te kunnen. Om 13:15 werden we opgehaald en werden we bij de vuurtoren afgezet. We dachten dat we lekker over het strand naar de oude stad konden wandelen; helaas pindakaas......het werd een wandeling door een stukje woonwijk en daarna langs de grote weg over de Lionbridge naar het oude centrum. Daar aangekomen was het al bijna 15:00 en we hadden nog niet gelunched. Heerlijk gegeten en toen het oude maar erg drukke en toeristische centrum van Saint Augustine ingegaan. Om half 5 werden we weer opgehaald door de trolleybus die ons weer bij de caming afgezet heeft. 

Terug bij de camping even wat gedronken en toen bedachten we dat de koelkast bijna leeg was. Supermarkt opzoeken. We wilden te voet vertrekken toen de aardige overbuurman die ons al een paar keer geholpen had met wat dingen vroeg wat we gingen doen. Hij begon te lachen toen we vertelden dat we te voet boodschappen wilden halen. Hihihi, de Amerikanen lopen nog geen 100 meter... Hij zei dat hij ook boodschappen ging doen en bood aan om ons mee te nemen. Dat hebben we graag aangenomen en we konden alles inslaan. Daarna naar de Starbucks op hetzelfde terrein een kop koffie gedronken en verder kennis gemaakt. We zaten gezellig te praten toen zijn vrouw belde waar hij bleef. Uhmmm...Wij waren in ieder geval blij dat we alle boodschappen binnen hadden. Nog een biertje gedronken en naar de zonsondergang gekeken.

Morgen vertrekken we richting Jacksonville. We blijven dan 2 nachten op een kampeerterrein  bij Little Talbot Island state park zonder veel faciliteiten en weten dus niet zeker of we wifi hebben. Dus als jullie 2 dagen niets horen, geen zorgen maken! 

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan