Dag 21: Las Vegas, laatste dag

Door Wesselien - 31-10-2014 05:48

Tjonge, tjonge, je blijft je hier verbazen. Van allerlei glitter en glamour naar trieste armoe. Het is eigenlijk niet te beschrijven. Je loopt van hotel naar hotel en staat verbaasd. Je moet het gezien hebben, maar ik vind persoonlijk twee nachten genoeg. Vanavond heel even slot machine en roulette gespeeld. Snel klaar, en helaas, no go.

We hebben de hele dag rondgehobbeld in Vegas en ons verbaasd. Verdwalen nog in ons eigen hotel, dus natuurlijk ook in the Venetian, wat je gezien moet hebben. Ze hebben er binnen een klein Italie van gebouwd, inclusief de lucht. Als je binnen loopt lijkt het een Italiaanse straat, inclusief terrassen en gondels met daarboven een stralend blauwe lucht: allemaal binnen in het hotel. Ongelooflijk. En daar binnen liepen twee Nederlanders totaal verdwaald te zijn. We zijn niet alle hotels binnen gelopen, alleen Luxor, Ceasar's, Venetian en natuurlijk buiten de fonteinen van het Bellagio. The Mirage heeft intussen iets dergelijks met vuur bedacht. Je moet wel overal langs natuurlijk. Uurtje of 9 vanmorgen vertrokken, geloof me, toen we om uur of 9 pm weer op onze kamer waren, was het echt genoeg. En dan binnen in al die hotels rijen gokautomaten. Onvoorstelbaar veel.

Nog een nachtje slapen en dan weer terug vliegen naar huis, ook lekker. Zo hoort het ook toch? Zie jullie allemaal snel en bedankt voor het meelezen/meeleven.

Reacties

André 31-10-2014 06:35 {{button-27185}}

Ik denk dat ik spreek namens ieder die jullie blog heeft gevolgd.
bedank voor de mooie verhalen en zeker ik omdat ik het zelf mee gemaakt heb was het nog mooier. Goede reis terug.

Nicole 31-10-2014 08:01 {{button-27186}}

Prachtige verhalen elke dag even gelezen. Kom maar lekker naar huis. Jullie hebben een mooie reis gemaakt.. De kinderen hier missen oma wel hoor. Goeie reis en tot snel. X

Lies 31-10-2014 08:37 {{button-27187}}

Het was inderdaad erg leuk om jullie zo te volgen en mee te genieten. Het maakt me donders nieuwsgierig, ik geloof dat ik maar ga sparen..... Een hele goede terugreis gewenst!

Wesselien Loo 31-10-2014 17:51 {{button-27189}}

Dank jullie wel. Ja denk dat voor the few vlgs mij André, Gemma en Evelien die hier geweest zijn zeker herkenbaar en dan komen herinneringen terug. Het is mooi Lies dus aanrader maar ook fijn terug naar huis te gaan. Lieve kindertjes, oma heeft jullie ook gemist. Tot morgen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan