Dag 18: van Page naar Grand Canyon

Door Wesselien - 28-10-2014 02:39

We begonnen vanmorgen na het ontbijt met de klim naar Horseshoe Bend. Foto maken en weer terug naar de auto. Om half negen al 2 1/2 km in de benen.

Daarna zat het niet echt mee qua rijden. Daar waar we in Cameron af moesten slaan, was de weg afgesloten, dus helemaal omgereden via Flagstaff. Toch snel zo'n anderhalf uur extra. Maar uiteindelijk gelukt: Grand Canyon! And Grand it is .... Jeetje mineetje wat een park zeg. Het park alleen al is groot met vele hotels, motels, lodges, restaurants, giftshops. Wat het redelijk makkelijk maakt zijn de shuttle services door het park. Je kunt opstappen waar je wilt en ook eraf natuurlijk waar je wilt. Zou ook onmogelijk zijn om al die mensen met hun eigen auto en onnozelheid hier als een dolle (bij dit woord denk ik aan jou Lies) te laten rondrijden. Niemand weet de weg en wil alles zien. Het park is net als de canyon: grand. We kwamen later in de middag aan en hebben wel even snel een foto gemaakt maar morgen moeten de meesten gemaakt worden. Iets na tien morgenvroeg gaan we in de helicopter. Hopen dan 's middags de kaibab trail te lopen van zo'n twee uur tot het aah ooh punt. Verder de diepte in lijkt me overdreven. Je moet tenslotte ook weer omhoog. Internet kan alleen hier in de lobby, dus wordt vervolgd.

Reacties

Evelien 28-10-2014 08:48 {{button-27170}}

Ik doe alvast een gok: dit is vast één van de meest indrukwekkende dingen die je in je leven hebt gezien: met de helicopter boven de Grand Canyon. Hopelijk heb je net als mij naast de piloot mogen zitten.....13 juni 1997, ik weet het nog als de dag van gisteren. Volgens mij nog een gokje wagen in Vegas en dan richting ons pieterpeuterige landje. Ik heb vandaag een gezellige dag op de Rechtbank, want Lies zit vandaag bij me op de kamer Jippie :) Toedelidokie.

Marian 28-10-2014 09:41 {{button-27171}}

Jeetje Wesselien..
Je komt als een graatje terug na al die kilometers lopen!!
Het ziet er fantastisch uit allemaal..en dan zo'n vlucht in de helikopter!Wat een ervaring! Geniet er samen goed van!

Wesselien Loo 29-10-2014 02:04 {{button-27176}}

Evelien: inderdaad, wat een ervaring. En guess what: ik zat ook naast de piloot! Typisch. Het was echt grandioos hoor. Leuk he, met Lies werken :)
Marian: niks graatje hoor! Vette hap hier veel. Het vreet hier echt en wij kunnen de maaltijden niet op. Ook de bekers drinken zijn belachelijk groot, dus meestal eentje voor ons twee. Tot snel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan